Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Ya abi onlar sorun deıl www.google.akadns.net bunlar ıyıde ping europe.battle.net yazınca kopuyo onceden 220 ıdı max ping sımdı 790 larda ühüühhü Turk telecom imba!!!!!! ^^[signature][hline]Warcraft Replay Sitesi NitroGamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 benim google a pingim 150 canavar gibin çalışıyo herşey??[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 pinglediğiniz saatler farklıda o yüzden..[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Şuan pingim europe.battle.net 1500 lerde ne dusuk 1498 lol gunduz kopuyor eyy gıdı gunler eyy daha 4 gun oncesıne kadar 220 max alıyordum[signature][hline]Warcraft Replay Sitesi NitroGamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 kazaada 20kb/sn ile download yapıyorum sitelerde falanda sorun yok zart diye açılıyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 döverim ben bunu :P[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 DL leriniz nasıl beinm suan 4 5 bukadar kötümü olur püf[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 ahha cekıc kazma fılan denızın altına girip yapacaklar. :P[signature][hline]Oki doki ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Ewt gece yine folloş oldu bir gidiy bir geliyor bu ne lan[signature][hline]battle.NET ¹.aka battle.NET ².aka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 said: MeSh, 12 February 2004 08:10 tarihinde demiş ki: said: Bonecrusher, 11 February 2004 18:46 tarihinde demiş ki: kafam girsin Turk Telekoma ve Microsofta Sadece kafan mi? Ben tamamen girmek istiyorum... Bende ailecek girmeyi planlıyorum! Ya diğerleri fskjdsf...[signature][hline]The Gelroth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar