Xolid Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 İyi günler herkeze. Arkadaşımın kk dan açtırdıgımız iki acc de suspendede yedi.Bankadan parayı çekemediler herhalde.Şimdi tam olarak napmalıyım.Bankayla mı görüşceğiz.Yoksa acc alma şansımız yok mu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Bankadan call back olmus olabılır. User ıle account management gırın, payment kısmında kırmızı yazılı bır yazı olamalı. Buraya pastele daha detaylı yardımcı olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xolid Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Sağol.Bunu gösterio işte Attached files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Charge back, temiz kredi kartı giriceksin parayı otomatik cekıcek oradan sonra açılcak accountun. Ek olarak istersen billing supporta bir email çek durumu anlat, iahsım tarafından herhangi bir charge back emri verilmedi diye bankaya yada nerden yaptıysan son odemeyı oradan hafıf açıkla durumu. Merak etme bir problem olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xolid Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Sağol yardım için. Ama yeni kredi kartı girmeme izin vermio işin komik yanı. 5. ayda ki payment yapmış sorunu.Ben bu ayın 16 sında başka kk dan açtırdım o aktif değişik bi durum olmuş anlamadım tam :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 hmmm Billing Supporta email at yada konuşurum dersen telefon aç yoksa 1 hafta beklersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xolid Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Arkadaşlar billing form'a giremiyorum.Mail olarak ulaşabiliceğim adresi bilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 [email protected] Ben de mail attım buraya,ne kadar sonra cevap verirler bileniniz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Hala niye kredi kartı sorunlarıyla uğraşıyorsunuz ? yaşın 18 den büyükse 1-garanti bankasına gidiyorsun 2-bir vadesiz hesap açıyorsun ,hesabı açarken internet bankacılığınıda açtırıyorsun (vadesiz hesap açmak için para yatırman bile gerekmiyordu ) 3-gişeye gidip hesabına paranı yatırıyorsun 4-eve gelip garanti müşteri hizmetlerinin 444 lü numarasını arayıp internet bankacılığı şifre ve parolanı alıyorsun 5-internet bankacılığından kendine bir sanal kard oluşturuyorsun(mail adresi gerekiyor ama artık oda vardır) ve bu karta para aktarıyorsun ve güle güle kullanıyorsun hepsi bu kadar. ben eve-online ödemelerimi snal kardla yapıyorum (tu) Edit:garantinin sanal kartı sanal bir banka kartı ,sanal kredi kartı değil bu nedenle alıp kullanmak için kredi kartı çıkarmaya ihtiyacın yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 o kadar basit mi sanal kart çıkarmak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 O kadar basit ,garanti size sanal kredi kartı vermiyor ,sanal banka kartı (sanal bankamatik yani) veriyor buda demek oluyorki sizin hakkınızda araştırma yapmasına vb. gerek yok çünkü hiç bir riski yok .Hesabından parayı sanal karta aktarıyorsun kullanıyorsun hesabında para yoksa kullanman mümkün değil Bu arada unuttuğum bir şey var ,garanti cep tel. numarasıda istiyor artık güvenlik nedeniyle, bu cep telefonu size ait olmalı çünkü garanti bankası artık para transferi yapılacağı zaman cep telefonuna tek kullanımlık bir şifre gönderiyor bu şifreyi yazıp ondan sonra işlem yapabiliyorsunuz,güvenlik için çok güzel bir uygulama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 bende sanal kart kullanıyorum. gayet memnunum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Sanal kart hem güvenli hemde rahat, sadece harcama yapacaginiz anlar limiti siz belirliyorsunuz, hersey elinizin altinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar