Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Katkı kredisi

ses

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şöyle bi durumum var açıklamaya çalışıyım.Hazırlık okumadan Üni 1'den başladım ve ilk sene Katkı Kredisi almadım.Diğer sene yani 2. sınıfta almaya başladım ve şu an 4. sınıf'ı bitirmiş durumdayım(yani kağıt üzerinde :) ) Sorum şu 2. sınıftan beri 3 yıldır aldığım katkı kredisi ne zaman kesilecek?Çünkü okulum uzadı ve daha ne kadar süre almaya devam edicem hiç bi fikrim yok.Yurt-Kur sitesinde okulun öğrenim verdiği süre boyunca kredi alırsınız diyor(yani 4 yıl) ama ben 1 sene almadım acaba +1 olarak okulu uzattığım bu yıl almaya devam edicekmiyim?.Bilenler yada tecrübeli olanlar yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden sağolun.
Mesaj tarihi:
sözleme üzerinde 4 sene yazıyosa ( ki senin gibi ben de 2. sınıfta almaya başladım ) 4 sene sonra biter. eğer almaya başladıktan 3 sene sonra okul bittiyse krediyi başvurup bitirmen lazım
Mesaj tarihi:
sözleşmede öğrenci olduğumuzdan haciz ibaresi koyamıyorlarmış diye duymuştum? tam olarak nedir ne değildir ben de bi öğreneyim sanırım başvuracağım. tam bi aydınlatabilirmisiniz geri ödeme falan nasıl oluyor tarzı =)
  • Yeni Oluştur...