ses Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Şöyle bi durumum var açıklamaya çalışıyım.Hazırlık okumadan Üni 1'den başladım ve ilk sene Katkı Kredisi almadım.Diğer sene yani 2. sınıfta almaya başladım ve şu an 4. sınıf'ı bitirmiş durumdayım(yani kağıt üzerinde :) ) Sorum şu 2. sınıftan beri 3 yıldır aldığım katkı kredisi ne zaman kesilecek?Çünkü okulum uzadı ve daha ne kadar süre almaya devam edicem hiç bi fikrim yok.Yurt-Kur sitesinde okulun öğrenim verdiği süre boyunca kredi alırsınız diyor(yani 4 yıl) ama ben 1 sene almadım acaba +1 olarak okulu uzattığım bu yıl almaya devam edicekmiyim?.Bilenler yada tecrübeli olanlar yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden sağolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 sözleme üzerinde 4 sene yazıyosa ( ki senin gibi ben de 2. sınıfta almaya başladım ) 4 sene sonra biter. eğer almaya başladıktan 3 sene sonra okul bittiyse krediyi başvurup bitirmen lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 eğer ki hazırlık varsa fix 5 sene alırsın eğer istemiyorsan kendin müracat etmen gerekir kesilmesi için öteki türlü otomatik olarak yatırılır her daim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Ya bu arada konuyu açan arkadaşın affına sığınarak bir soru sorayım. Katkı kredisi şuan ne kadar veriyor ve nasıl müracaat edebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 160 ytl belirtilen tarihlerde kyk.gov.tr'den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 güle güle kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 ödemesi nasıl oluyor bu kredinin? beyaz eşyaya mı endeksli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Ben yurtdisina ciktigimda kim geri odeyecek bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 ailen cünkü haciz isme geldiği gibi senin ebebeynlerini de kapsayabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nexus Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 sözleşmede öğrenci olduğumuzdan haciz ibaresi koyamıyorlarmış diye duymuştum? tam olarak nedir ne değildir ben de bi öğreneyim sanırım başvuracağım. tam bi aydınlatabilirmisiniz geri ödeme falan nasıl oluyor tarzı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 geri ödenmiyo. 3-5 sene sallıyosun sallıyosun, sonra bi af çıkıyo kurtuluyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar