Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pasaport alınması için gereken işlemler

senko

Öne çıkan mesajlar

efenim bendenizin pasaport alması gerekiyor.
fakat bu meret nerden alınır nası alınır hiçbi bilgim yok. ilk önce nereye muracaat edilir sonra nerelere gidilir hangi evraklar gereklidir vs vs
bide pasaport ne kadar zamanda çıkar en geç eylül'e kadar elimde olması lazım.
bide bunu çabuk almak için ne gibi trickler yapabiliriz:)
ve tabiiki bi pasaport almanın maliyeti ortalama ne kadar oluyor?
Sosyal ağlarda paylaş

gerekmiyor :)

Turkiye'de bende 500 milyona yakin bisi odedim, burada 5 yilligi 100-120 milyon..

tek istedigi sey askerligini yapmis olman.. askerligini yapmadiysan en fazla 1 yil uzatabiliyorsun, her yil gidip 1 er yil uzatman gerekiyo.. Tr'de 5 yil birden uzatabiliyosun askerligini yapmasadan tek fark o..
Sosyal ağlarda paylaş

bişi daha sorcam
ben üniv okuyorum benim harç ödemeden pasaport alma imkanım var mı?
bide benim annem 1.derece emekli kendisi yeşil pasaort alabiliyor. ben de annem dolayısıyla alabiliyormuyum? sitede 18 yaşından küçük olması gerekir diyor yeşil alabilmesi için. ben 18den büyüğüm yalnız okuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Universite ogrencisiysen 1 senelik pasaportu para vermeden alabilirsin.Alan bircok kisi vardi erasmusla giden tanidigin varsa bilir.Onun disinda pasaportu cikarmanin bedeli 81 Ytl bide alacagin seneye gore ustune para oduyosun. 5 senelik pasaport icin 581 lira aliyolar.1 senelik cikarmayi dusunuyosan bosu bosuna 180 kadar vermenin anlami yok. Pasaportu almak icin Vesikalik fotograf ve Nufus cuzdani fotokopisi goturmende yeterli.Sabah erken gidersen ogleden sonra alirsin.En gec ertesi gune veriyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...