senko Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 efenim bendenizin pasaport alması gerekiyor. fakat bu meret nerden alınır nası alınır hiçbi bilgim yok. ilk önce nereye muracaat edilir sonra nerelere gidilir hangi evraklar gereklidir vs vs bide pasaport ne kadar zamanda çıkar en geç eylül'e kadar elimde olması lazım. bide bunu çabuk almak için ne gibi trickler yapabiliriz:) ve tabiiki bi pasaport almanın maliyeti ortalama ne kadar oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacbetH Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Buradan gerekli bilgilere ulasabilirsin Ben 1 ay kadar önce internetten gerekli belgelere bakıp hepsini hazırladım. Sonra Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne başvurdum. 5 gün içerisinde pasaportum çıkmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacbetH Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Ucret konusunu unutmusum. 80 YTL gibi bi para cuzdan bedeli olarak aliyorlar. Pasaportun suresine gore degisen ayri bu ucret daha var bankaya yatirman gereken. 3 senelik aldim ben 300 civari birseydi. Cuzdan bedelini de sanirim eski pasaportun olsa dahi aliyorlar : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 bi trick benden,yurtdisindaki bi cok turk konsoloslukta pasaport uzatmak falan daha ucuz.mesela turkiyede 500 ytl 4-5 senelik pasaport,isvec turkiye buyukelciliginde 120 ytl 5 yillik pasaport uzatmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Ama o trick için oturma iznin olması gerekiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 gerekmiyor :) Turkiye'de bende 500 milyona yakin bisi odedim, burada 5 yilligi 100-120 milyon.. tek istedigi sey askerligini yapmis olman.. askerligini yapmadiysan en fazla 1 yil uzatabiliyorsun, her yil gidip 1 er yil uzatman gerekiyo.. Tr'de 5 yil birden uzatabiliyosun askerligini yapmasadan tek fark o.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Tek sorun cikmak icin pasaporta ihtiyac olmasi. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 bişi daha sorcam ben üniv okuyorum benim harç ödemeden pasaport alma imkanım var mı? bide benim annem 1.derece emekli kendisi yeşil pasaort alabiliyor. ben de annem dolayısıyla alabiliyormuyum? sitede 18 yaşından küçük olması gerekir diyor yeşil alabilmesi için. ben 18den büyüğüm yalnız okuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Universite ogrencisiysen 1 senelik pasaportu para vermeden alabilirsin.Alan bircok kisi vardi erasmusla giden tanidigin varsa bilir.Onun disinda pasaportu cikarmanin bedeli 81 Ytl bide alacagin seneye gore ustune para oduyosun. 5 senelik pasaport icin 581 lira aliyolar.1 senelik cikarmayi dusunuyosan bosu bosuna 180 kadar vermenin anlami yok. Pasaportu almak icin Vesikalik fotograf ve Nufus cuzdani fotokopisi goturmende yeterli.Sabah erken gidersen ogleden sonra alirsin.En gec ertesi gune veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 ya yok 6aylığından alsam yetcek bana senin dediğin 1 senelik pasaportu almak için öğrenci olmak yetiyor mu sadece yoksa illa erasmusla cartla curtla mı gitmek gerekio? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 eger vizeli bir ulkeye gidiceksen 6 aylik pasaportlarin vize alma sansi sifira yakin senko said: ya yok 6aylığından alsam yetcek bana senin dediğin 1 senelik pasaportu almak için öğrenci olmak yetiyor mu sadece yoksa illa erasmusla cartla curtla mı gitmek gerekio? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 yok suriye ye gitcem vize gerekli deil. Ama şu harc ödemeden alabilirmiyim alamazmıyım hala öğrenemedim. En güzeli gidip yerine sormak galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar