Odinn Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Bugün garip birşey oldu. Emin Çölaşanın 'Önce insan sonra gazeteciyim' adlı kitabına başladım. İşte nasıl gazeteci olduğunu çıkardığı yolsuzlukları filan anlatıyor. Orada Ülkücü Ali'den de bahsediyor: ''Birgün kitapcının birine girdim bir baktım vitrinde Ülkücü Ali diye bir kitap hemen aldım akşam evde okudum, resmen devletin olanaklarıyla devletin parasıyla çocukları Ülkücülük aşılıyorlar'' gibi bir paragraf vardı. Kitap MC döneminde çıkmış. Zaten Çölaşan MC zamanında ülkücülerin devletin heryerini sardığından bahsediyordu filan. Ayrıca Çölaşanın kitabını tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 jksadHKS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 fede said: ülkücü ama bilinçaltına hemen küçük küçük evlerin arasından minareyi yerleştirmeyi unutmamışlar :D cCc EZAN SUSMAZ BAYRAK İNMEZ cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 http://img200.imageshack.us/img200/3216/b0450xnull.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 acayip bayıksınız şu muhabbetlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 ülkücülük mü kaldı la.. eskidenmiş oşunu büyük koymayı beceremedim la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar