Llama Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Baluu said: siz buluşamazsınız. izmir ne zaman ha dediğinde buluştu ki en az 2 ay bu buluşmanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Aslında İzmir ha dediğinde buluşuyor asıl, ama o zaman katılımcılar kısıtlı oluyor. Ulaşılamayanlar, gelemeyenler vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 eskiden öle degildi bi kere izmir buluşmaları.hatta bi ara her haftasonu buluşulurdu filan.neyse kişisel fikrim karşıyaka buluşma için gerçekten uzak.alsancak en temizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Hadi bugün saat 3 te alsancakta birer bira ısmarlayayım. Yer belirtin yola çıkıyorum çünkü. öm ile cep no atın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 oha bu ne hız.ben daha gelmedim bile izmire XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 haftasonuna buluşma plss :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Karag8z said: Hadi bugün saat 3 te alsancakta birer bira ısmarlayayım. Yer belirtin yola çıkıyorum çünkü. öm ile cep no atın. sekizde ordayım : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 haftasonu olsun evet cumartesi saat 4.30 filan uyarmı sevincin önü herkese* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 sevinc nere ben düğün için geliorm...bi kordona bi alsancağa bi kere gitmişliiim war :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 15:00 olsun. sıcak filan, mis gibi. akşam üşürüz. alsancak yakınlarında bildiğin bir yer söyle, biz gelip alırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 c.tesi ben 3 te 4 te anca olurum orda akşam yapak la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 o zaman pazar olsun abi manyakmısın sen iner inmez buluşmaya mı gelcen ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 o yüzden diorm akşam yapak die =) pazar düğün war olmaz bana uyun ULEN =p akşam 6-7 gibi yapsak mesela ? bnde arabayla gelebilsem ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 ben bilmem egeye sor onu =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 biz 3 de buluşalım yine, ben sana numaramı vereyim, gelince ara biz gelip seni alalım, nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 akşam bilmem kaça kadar oturcaksanız ne ala uyar bana =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 cehennem sıcagı olur be 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 orcunla osmanı da ben getirtirim^^.sinem izmirdeyse o da gelsin ege. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 valla son otobüse kadar yolu var, llama sıcak iyidir be, zaten cıbıl cıbıl güneşin anlında dolaşıcak değiliz, mekana filan otururuz, muhabbet ederiz. sinem takmıyor beni bu aralar, sen bir ara istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 alsancakta 4 yolun orda metro war orayı biliom...gerçi balçovadan alsancağa gelişi bilmiormda tabelalar götürür heralde beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Otobüs şöförüne kıbrıs şehitlerinde incem desen de, orda seni indirse çok daha basit olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 4 yol metro mu var oha ? ben iyice unutmuşum la izmirde nerde ne var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 çaktırma ben de yetemedim oranın neresi olduğuna, ondan kıbrıs şehitleri filan diyorum. =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 salladımmı lan acaba =D arabayla gelcem tabelalar yeterlidir heralde =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 adam çankayayı yada tren garını yada basmane garını tarif etmiş agalar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar