Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyuna baslamak..

Way

Öne çıkan mesajlar

su oyunu sadece denemek istiyorum 7 gunlugune 600 kusur mb olan oyunu indirdim..(7 gun free oynamakicin) bide baktm acc icin credi karti isteniyor..aileme sordugumda olmaz dediler..7 gun oynamak istiyorum biri bana accalabilir mi acsin sora kapasin 7 gun bitmeden..
onemli not:bunu yapacaginiza inanmiyorum ama denemekten zarar gelmez dedim..
hatta acsin 1-2 gun sora kapasin sadece su oyunun atmosferini gormek istiyorum..yardim ederseniz sevinirim..
Saygilar..
Sosyal ağlarda paylaş

bence ailenle onlara acıklayarak tekrar konusmalısın

cunku kımsenın tanımadıgı bırısıne kredı kartı numarasını verıcegını sanmıorum, oyuna girmek icin sifreye ihtiyacin olucak ve bu sifreyi bildigin surecede kredi karti sahibinden habersiz sifreyi degistirebilirsin.

Ama hala hayret ettıgım sey ben accountumu ılk 2 accountumu acarken o kredı kartı kısmını bos bıraktıgımda kabul etmesı ıdı

Bırde yanlıs bır kredı kartı numarası gırmeyı dene cunku ılk 7 gunde para cekmıorlar ne de olsa[hline]Fidel 'Citir' Clyburn - Clan
Sosyal ağlarda paylaş

hiç denemedim işte bunu
ama eğer yazdığın kredi kartının geçerli bir numara olduğunu kontrol etmiyorsa o zaman en iyisi dedikleri gibi yapmak ve 7 gün denemek, illegal bir şey yapmıyorsun sonuçta, deneme imkanını veren onlar, neden kredi kartı istiyolarsa denemek isteyen adamdan anlamak mümkün değil zaten...
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.elfqrin.com/DisCard.html

buradan yaratacagin kredi karti numaralari segment'e uygun olacaktir, ama boyle kredi kartlarinin varolma ihtimali çok düşük olduğu için (şansına tutsa bile isim tutmayacağı için banka reject edecektir) trial için bunları kullanabilirsin. trial'da kredi kartı sadece segmente uygun mu o kontrol edilir.[hline]Roderick "Preanx" White
Sosyal ağlarda paylaş

herhangi bir banka karti numarasi oluyor hani para cekmeye yarayan kartlardan bahsediyorum, evet eskiden numara yerine "haydeeeeeeeee" bile yazsan acc aliyodu ama simdi tutmasi gerekior almak icin ama gercek credi karti yazsan bile 7 gun sonra cekmeyi deniyor (gerci ben ve arkadaslarimin 9 gunden sonra cektiler ya hadi neyse:p) iste parayi cekecegi tarihi account aldigin zaman soluo zaten o zamana kadar orada yazan credi kartinin yerine bi "haydeeeeeeee" yaz para mara cekemesinler.[hline]Coldox
Doc
Uzengi(omni)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...