mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 hangi class çıkarmaz gibi saçma si cevap vericem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Mage. Yıh yıh yıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 bi de retardinler holy den retriye geçen bi pala vardı kimdi o? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 soru baska classlarin cok rahat cikmasi gecmesi yada cikamamasi degil ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 konu dagıldı zaten neyse sonuc olarak balanz druid iş yapar yapamasa da en azından caster bufflar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Arkadaşım skibbe gearımla 1200 dps gördüm. Sen git yarısı cloth çakma balanceınla 1200 yap elini öpücem. Lifebloom spammer sen de, hıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 elemantel shaman ne durumda ya yeni konu açmayım raidlerde mrk ediyorum bi alt charım var pve kasmayı düşünüyorum belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 axedice said: Arkadaşım skibbe gearımla 1200 dps gördüm. Sen git yarısı cloth çakma balanceınla 1200 yap elini öpücem. Lifebloom spammer sen de, hıh. sus benim sunwell dropum var >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar