MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 gidinbaşka yerde eşelenin len "sap"lar. burda saplara yer yok! yaşasın kız arkadaş! yaşasın özgürlükçü düşünce! yaşasın fran.. yok ya yeter:)[signature][hline]She's taking the best part of me I'm half a man with half a heart With nothing left to tear apart Half of me is walking around the other half is on the ground [i]My Website,My playlist,And My Love... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medusa748 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Sap diyince aklıma hemen Sly-One gelio hehe[signature][hline]That was just the dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 levie sen saptın dimi şekerim?[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Levie doru dion azıcık ama ben zamanında çok sevmiştim , ne zamanki onun başkası sevdiğini duydum işte o günden beri onu unutamadım ve o günden beri yalnızım , sapım :)[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 14 February 2004 01:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 said: medusa748, 14 February 2004 01:34 tarihinde demiş ki: Sap diyince aklıma hemen Sly-One gelio hehe benim aklıma "öss u-nubisi" geliyor zaten u-nubi veya nubi kelimeleri zaten komik geliyor :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 yani komik bi sapım ben acınasıyım :p[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 bende bende bende sapım sap giricem sevgililer gününe :([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 said: Sly-One, 14 February 2004 01:37 tarihinde demiş ki: yani komik bi sapım ben acınasıyım :p sapları saplar gününe doğru kırmak doğru değil, özür :([signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Salieri giricem değil girdik bile :)[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 said: orc_lord, 14 February 2004 01:35 tarihinde demiş ki: levie sen saptın dimi şekerim? yok şekerim ben sap sayılmıyorum şu an.ayol ben mesaj attığımda zaten telefonu kapalıymış.[signature][hline]She's taking the best part of me I'm half a man with half a heart With nothing left to tear apart Half of me is walking around the other half is on the ground [i]My Website,My playlist,And My Love... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 hmm tüh halen sap sayılırsın :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 said: orc_lord, 14 February 2004 01:42 tarihinde demiş ki: hmm tüh halen sap sayılırsın :) ay yok ayol. ben inağnmıyorum yaaaaneee sap olduğumaaa[signature][hline]She's taking the best part of me I'm half a man with half a heart With nothing left to tear apart Half of me is walking around the other half is on the ground [i]My Website,My playlist,And My Love... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 ha tamam şekerim.. bu arada yaptıgın şu limonlu kekin tarifini verirmisin not edeyimm.. :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 said: zgrw, 14 February 2004 01:38 tarihinde demiş ki: Salieri giricem değil girdik bile :) ana girmişiz bile tüh :) nese girdim o zmn[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 bir sap bir sapa gel sapasap bir saplar birliği kuralım, demiş[signature][hline]a.k.a wicked Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki: geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 LEvie yi de görürüz 2 ay sonra bu dönemde öyle koçum istediğin kadar sev 2 ay max. boynuzu yersin he sevme deveyi diken insanı ehe öhöm neyse[signature][hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyclad Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 şimdi aramızda sevgililer gününde saplar birliğinden ayrılanlar war acaba saplar birliğine katılanlar warmı bgn onu merak ediom sewgililer gününde terkedilen flan ne koyar adama yani kafama takıldı[signature][hline]------wazzup?------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar