Madcat Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 hoobaa nası çaktı be. raşa gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 enazından diyorum ki,o eksik kadroyla bile,maçı 3-2 bitirdik,fark yemedik hiç olmazsa böyle,hatta alıyoduk nerdeyse maçı. Valla iyi oynayan kazansın diyorum ben finale.Hakeden kazansın. Buarada 3. lük maçı falan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 yok malesef, cok sacma olmaması. milli takım bu sabah döndü türkiye'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 anaa,ee bugun birisi bronze madalyayı uefa direk bize verdi falan demiş?ne olcak simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 belki yarı finalde elenen takımların averajına falan bakıyolardır. dün de biri almanya sampiyon olursa biz ücüncü olucaz yazmıstı. isin aslı nedir bilmiyorum, bronz aldıgımızı da duymadım hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 annadım tenks :) isallah bronze falan alırız hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 şampiyonun çeyrek finalde yendiği takım : 5. şampiyonun yarı finalde yendiği takım : 3. 2. nin yarı finalde yendiği takım : 4. çeyrek finalde, 2. nin elediği takım : 6. çeyrek finalde , "yarı finalde şampiyona elenen takımım yendiği takım" : 7. çeyrek finalde , 2. nin yarı finalde yendiği takımın yendiği takım : 8. yani almanya kupayı alırsa: 1. almanya 2. ispanya 3. TÜRKİYE 4. rusya 5. portekiz 6. italya 7. hırvatistan 8. hollanda fakat ispanya kupayı alırsa : 1. ispanya 2. almanya 3. rusya 4. TÜRKİYE 5. italya 6. portekiz 7. hollanda 8. hırvatistan eğer ingiltere kupayı alırsa seri penaltı atışları sonucunda ilk 8 belli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Benim bildiğim Euro'larda 3.lük diye bir title yok ama genelde şampiyonun yarı finalde yendiğine 3. diyorlar. Hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 bu kadar sacma bi sistemi getirmek icin kim, neden kasmıstır cok merak ediyorum. alt tarafı 1 mac daha oynatacaksın iste, allahım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 yukarıdaki ile alakası yok. rusya'da, türkiye'de 3.lük madalyası aldılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 khelben nerenden salladın bunu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Levent Kızıl'ın dediğine göre yarı finalde kaybeden 2 takıma da 3.lük ünvanı veriliyor.(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 levent kızıl ueafa delegasyonu mu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 peeh, dün maçı izleyememiştim ama ispanya çakar dediydim. Yazık oldu ruslara, hollandayı çok iyi elemişlerdi oysa : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 nocom said: levent kızıl ueafa delegasyonu mu :D abi adam milli takımlar sorumlusu gibi bişi. bronz madalyamızı alıp geldik dedi.(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 tmm da ona bakılırsa şenes erzikte isviçre macı sonrası beraberlık halınde penaltılara gıdılcek dıye bırsey soylemedı , farklı bırsey sallamıstı :D uefanın avrupa kupasında oyle bir kıstası yok 3.4. gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 nocom said: khelben nerenden salladın bunu ? kendim oluşturdum çaktırma:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar