SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 MUĞLA’NIN Ören Beldesi sahilinden ayrılmayan Akdeniz foku ’Badem’ için Kemerköy Termik Santrali’nde memur Murat Sert’in, “Denizde karşıma çıkarsa Badem’i zıpkınla acımadan vururum” demesi tepki topladı. Ayrıca ’Badem’e kimsenin zarar vermemesi için jandarma nöbet tutmaya başladı. Bir teknenin üzerinde uyuyan Badem’i korumak için üç jandarma eri görevlendirildi. Muhtar Memduh Orhan “Badem üç haftadır teknemde yatıyor. Artık o benim ve Örenlilerin” dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 ahahahah adamların foku koruması tamam güzel de offf bi kerem isim koyuo "Badem" ondan sonra bi de sahipleniyo hayvancağızı ahaha..artık o benim ve Örenliler'in :D neyse yazık hayvana foklara bişey olmasın..jandarmalar uyuodur gerçi onun yanında ama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 said: “Badem üç haftadır teknemde yatıyor. Artık o benim ve Örenlilerin” bu nedir ya. hahaha teknemde yatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 benim malım oldu o sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 O değil de aadmın Badem'e ne garezi var da öldürmek istiyor? Onun teknesinde yatmadığı için kıskançlık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Binicem bademe vurucam kırbacı vurucam kırbacı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 nileppezdel said: O değil de aadmın Badem'e ne garezi var da öldürmek istiyor? Onun teknesinde yatmadığı için kıskançlık? Yok abi adam dediki: 'Ben burada zıpkınla balık avlarken o fok bana saldırırsa ben onu vururum' dedi (Hayvan aslında saldırmıyor oyun oynamak için insanları suyun dibine çekiyor) Adam haklı bir yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 deadwoll said: Binicem bademe vurucam kırbacı vurucam kırbacı... Sana acilen rus lazım. Bademle amacına ulaşabileceğini düşünmüyorum. Yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 artık çok geç sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar