Zegna Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 bir yarışma düzenleyecegim, fakat isim bulamadım. yarışmanın birincisine Title vereceğiz. o yuzden kısa bişi olması lazım, film ve dizi bilgisi ile olacak yarışma. varmı isim fikri olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 yarışma ismi için mi? yoksa title ismi için mi fikir istiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 sinefil title ı verin. çok uygun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 yarışma için, e yarısmaya kısa bi isim bulabilirsek hedohodo birincisi yada ona benzer bir title verebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 sinefil güzel bir title olurdu hakikaten yarışma için güzel bir test yapılabilir, forumda değişik alanlarda baya bilgi sahibi olan insan var neticede. Örneğin bilmemne türündeki filmlerin sıkı takipçisinden tut güncel dizileri çok yakından takip edene, belli başlı yönetmenleri adı gibi bilenlere, sinema bölümünde okuyup sinema tarihine merakı olanlara vs. kadar bu gibi bir çok kişiden bir kaç soru hazırlaması rica edilebilir fikrimce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Altın Beygir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 yok yok oyle soruya filan gerek yok, gayet basit herkes katılabilir film izleyen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 arkadaş sinefil'i söyleyince title olabilir diye benim de aklım direkt en iyi sinefil nasıl seçilir sorusuna kaydı valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 niye hep altın koyarlar ya altın koza,portakal,ayı teneke bakır koysunlar bikerede :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Pati Portakal : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 kozası, ayısı ve portakalı ünlü yerlerde çünkü o festivaller ehue. sorun şu ki burda çok fazla sinefil var, nasıl bir yarışma olacak ben de merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 film tanıtma topiklerine en fazla açıldı yazan kazansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 abi yarışmayı açsan biraz belki insanlar bir şeyler üretebilir. Böyle herkes alakasız bir şey söyleyebilir.. İçeriği ne yarışmanın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 sinema? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 mesela bi filmden kare alıp, resim gösterip, bu hangi filme ait türünden bir şey mi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Visiomania ? abi üretemiyorum neye ürettiğimi bilmiyorum tıkandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 aynen oyle. 1 hafta boyunca hergün 1 film ve 1 diziden screenshot koyacagım. kuralları dusunuyorum simdi, herkese 3 tahmin hakkı versek yeterli olur sanırım. gunde 2 topic yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 cevaplama sistemi nasıl bişey olucak merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 en kısa film ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 sinepati ? kldfjklfsh çok telepati gibi bişi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 yok telepati. teletabi gibi. dur lan aslında telepati iyi gibi. yok yok diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 türk dizilerinde iddalıyım da film kültürüm hiç yok ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 "Hıncal" nasıl ?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 urmesque said: cevaplama sistemi nasıl bişey olucak merak ettim direk topiğe yazılcak ben acıcam topicleri, kac tahmin hakkına karar verirsek o kadar mesaj atma hakkı olcak işte. onun dışında herhangi alakasız bir mesaj geyik vs hersey yasak olur, sadece tahmin mesajı atılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 e biri bilir herkes kopyalar ? D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar