Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW başlayınca Clan kurulcakmı..?

Lind3r0th

Öne çıkan mesajlar

Sabır en onemlı sılahımız...zaman en buyuk dostumuzdur.
Clan demek destekler ustune kurulmus bır bırlıktır.Sayet yenı gelmıs bırı daha bısmıllah dıyıp olurse oyundan soguyabılır gelısımı yavaslar ama daha ılk gunde bır destek alırsa (aha bu kılıcın buda harıtan buda senın gıbı yenı 5 adam gıdın rahat rahat takılın bırbırınızı kollayın) hızla gelısır ve clanı destekler bu kurgu bozulmadıgı surece basarılı oluruz....tabı once belırlı adımların atılması lazım yoksa bu ıs olmaz..[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others.

Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Sosyal ağlarda paylaş

shaman olan olur elbet

mesela Demirmaske askere gitmeden önce sanırım bana shaman olacağını söylemişti

healingin de çok sorun çıkaracağını sanmam potion vs..[signature][hline]Küçük bir adada terk edildiniz. Ve ufukta hiç kara parçası bile göremiyorsunuz. Hangi 3 şeyin olmasını isterdiniz?
zgrw, 13 January 2004 21:09 tarihinde demiş ki:
Black pearl, Bloodmoss, Mandrake Root

Sosyal ağlarda paylaş

Ehühe bir sürü Horde var şahane...
Orc'lar ne olabiliyorsa hepsinden yaparız :D
Tek korkum Blizzardın daha büyük bir oyuncu kitlesi için PvP hadisesini sulandırması, öyle sadece bir kaç arena, boş alanlarda anlamsız PvP olursa... oturur ağlarım herhalde...

Saygılar.[signature][hline]Fui - Up & Coming Shade
Laimes - His Dumb Bot
Sosyal ağlarda paylaş

Olmaz olmaz. Blizzard'daki amcalardan şu ana kadar öyle bir saçmalık çıkmadı.
Clan işinin esas güzelliği yeniyetmelere veya RPG'ye tanıdık olmayan ama Warcraft hastası olan (benim gibi :)) vatandaşlara yardım edecek birileri olur. Mesela ben Battle.net'tte bir kere bile Türk görmeden oynamıştım, Almanlar sürekli beni satıyodu. Olmaz öyle...[signature][hline]Existential carousel
Sosyal ağlarda paylaş

Almanlar kadar ırkcı mıllet gormedım ben hayatımda Battle nette gercekten kendılerını asaglıyolar yaptıklarıyla ne dıyım ben onlara, zaten kufur bazlıgın alasını yapıyorlar Kalımdorda oynuyoum onlar yuzunden. neyse sustum ben.

Valla benım aklımda Ork Shaman veya tauren druıd (mumkunmu hatırlamıyorum) olmazsa warıor var.

Ama tabıkı bır Dwarf smıth ve War acılacaktır.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Sosyal ağlarda paylaş

tauren arkadaşlar orc a kayarsa çok hoş olur
horde birliği yerine ırk birliği olursa her açıdan daha çok zevk alırız bence
ayrıca gerçek horde orc tur :)[signature][hline]the horrible people, the horrible people
it's as anatomic as the size of your steeple
capitalism has made it this way,
old-fashioned fascism will take it away

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Afterglow, 23 January 2004 23:17 tarihinde demiş ki:
Olmaz olmaz. Blizzard'daki amcalardan şu ana kadar öyle bir saçmalık çıkmadı.
Clan işinin esas güzelliği yeniyetmelere veya RPG'ye tanıdık olmayan ama Warcraft hastası olan (benim gibi :)) vatandaşlara yardım edecek birileri olur. Mesela ben Battle.net'tte bir kere bile Türk görmeden oynamıştım, Almanlar sürekli beni satıyodu. Olmaz öyle...

Ahaha şuan epey kişiyiz nerden baksan 20 kişi artık yayılmaya başladı bNet olayı tr de.Pardon 20 kişi deil daha fazla toplam 50 vardır.Hatırlıyorumda ROC zamanlarında gece 4 kişi olurduk bilemedin 5 şimdi geceleri 10 kişi oluyor daimi gelişme var şahsen bana göre ama daha almanlar kadar olamadık adamların 10 tane kanalı war deu-1 deu-2 gidiyorda gidiyor bizim ise tur-1 rulaz ^^[signature][hline]Warcraft Replay Sitesi
NitroGamer

[Bu mesaj Lind3r0th tarafından 26 January 2004 03:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Herkezin tanıdıkları veya forumlarda cevap yazan bir sürü kişi var sanırım Türkiyede WoW çok tutulucak?
Yoksa herkezin tanıdıkları aynı mı :D[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth!
A Elbereth Gilthoniel
o menel palan-diriel
le nallon si di'nguruthos!
A tiro nin,Fanuilos!
Arian Elwing

[Bu mesaj kawa tarafından 26 January 2004 16:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Hehe kimse zlorwf'u dinlemiyor herhalde. Cüceler ve NE'ler her ne kadar çok anlaşamasalarda Alliance tarafındalar... Yani muhtelemel arenalarda düello dışında hiç savaşamayacaklar. Siz beraber olup beni avlamaya çalışacaksanız, fakat ben (orc), ve tauren, ve undead arkadaşlarım kafanızı kıracak o ayrı :P

Yani aranızda kavgayı bırakın, horde tarafıyla kavga edin :D :D

Anladığım kadarıyla Horde ve Alliance beraber grup bile yapamayacak. Şahane DAoC usul PvP var demekki :D

:rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock:

Saygılar.[signature][hline]Fui - Up & Coming Shade
Laimes - His Dumb Bot
On a long enough timeline survival rate for everyone drops to zero.
Sosyal ağlarda paylaş

Daha önce dediğim gibi önce bizi görmeniz yada yakalamanız gerek. Buna ben ihtimal bile vermiyorum. İlk aylarda NE biraz kayıp verebilir ama örgütlenirsek undead/tauren/orc filan faso fiso. Tauren desen hedef tahtası, orc zaten kendi arasında iktidar kavgasından bize zaman ayıramaz, undead ise ikinci dereceden düşman, vakit kalırsa avlarız.
Bu arada bi dwarf ile yanyana savaşmaktansa orc içki masasına dansöz olurum daha iyi :)

[Bu mesaj Befounder tarafından 28 January 2004 11:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bekleyin sizi kokuşmuş orklar. Ayı formumda yüzünüzdeki çizikleri sayamıyacaksınız....
(şurada human olup grab a sword and fight the horde demek vardı ama gönlümüz NE de forever NE)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...