PZero Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Özürlü sekiz çocugu olan ve frengi hastasi hamile bir > > > > >kadina rastlasaydiniz, ona kürtaj olmasini tavsiye eder miydiniz? > > > > >Bu sorunun yanitini vermeden önce asagidaki soruyu okuyun. > > > > >Simdi bir dünya lideri seçme zamani ve sizin oyunuz da sonucu > >etkileyecek. > > > > >Iste üç aday hakkindaki gerçekler: > > > > > > > > > >1. aday: Sahtekar siyasetçilerle isbirligi içinde ve falcilara > > > > >danisiyor.Iki metresi olmus. Paket paket sigara ve günde 8 ile 10 > >bardak > > > > >martini içiyor. > > > > > > > > > >2. aday: Iki kere isten atilmis, öglene kadar uyur. Üniversitedeyken > > > > >uyusturucu kullanmis ve her gece 1 litre viski içiyor. > > > > > > > > > >3. aday: Madalya almis bir savas kahramani, vejeteryan, sigara > >içmiyor. > > > > >Nadiren bira içer ve evlilik disi hiçbir iliskisi olmamis.Tercihiniz > >bu > > > > >adaylardan hangisi olurdu? > > > > > > > > > > > > > > >Önce karar verin, kopya çekmek yok,daha sonra asagidaki yanita bakin! > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >1. aday: Franklin D. Roosevelt > > > > >2. aday: Winston Churchill > > > > >3. aday: Adolf Hitler > > > > > > > > > > > > > > >ve bu arada... > > > > >Kürtaj sorusuna eger evet dediyseniz, > > > > > > > > > >BEETHOVEN'I ÖLDÜRDÜNÜZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Gebersin, bana ne. Hitler derdim ben yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Ahaha neden cümleler arasında birer km boşluk var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 hitler diyemezsin, 1 2 ya da 3 numara diyebilirsin sadece. zira numaraların hangisi olduğu sonra ortaya çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 yeri ve zamanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beleglor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Hitler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 2 - Winston Churchill cıktı. Dedim kesin bibok vardır 3 de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beleglor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 İsim söyliyemiyorsak, ben 3 derim o zaman. O, günde paket paket martini ve sigara içen Churchill olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 fazla kusursuz olandan korkucaksın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 abı bu adamlar secimden önce sadece kişisel hayatları hakkıdnamı bilmi veriyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 evet ben de kusursuzdan kıllanırdım. 2 derdim herhalde, 1 sahtekar falan ya ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Her işte bir hayır vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 THERE IS A NO IN EVERYTHING Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 eywah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 THERE IS A NO IN EVERY JOB! olacak o . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 PARDON INGILIZCEM O KADARINA YETTI =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 garbıcda double post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 serbest mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Penthesilea said: THERE IS A NO IN EVERYTHING dry peach Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 evri tink is samting hepın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 3. aday ıcın oz yıgenı ıle evlendı deselerdı o zaman sonuc degısırdı bende uykucu herıf sectım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 paticik forward mail alanı diye bi topic war dimi(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 oha yaw gün içinde içse 1 litreyi hani bir nebze anlıycamda, sadece gece nasıl 1 litre viski içer. hayır zamanla ciğer,böbrekte sakata gelecegı ıcın vücudun dırencıde kırılacak. yok öyle birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 beethoven ölmesin iyi adamdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar