pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Epey aradım, firefox eklentileri diye adam gibi bir başlık bulamadım, mevcut firefox başlıklarına da açmak istemedim. Efendim, malum yeni firefox geldi. Ben de eskiden kullandığım eklentilerin yenilerini arıyordum. Bu sırada gmail'in görüntüsünü baştanbaşa değiştiren ve o sıkıcı, 20 yıl önceden kalma arayüzü çok şık ve modern hale getiren bu eklentiyi buldum. Kesin deneyin derim. https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/6076 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 yuha çok şık. bende iki tane gmail'e dosya atmak için kullanılandan yüklü. bu tema gibi bişey mi yoksa dediğim işi de görüyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Yok, bu sadece tema ve bir iki ufak eklentisi var sanırım. Otomatik bcc açma vs. gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Addon yükleyip uğraşacağınıza direk thunderbirde gmail kurun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 sevmedim skinleri ama diger ozellikler hosmus, tesekkurler. gmail skininin sadeligini seviyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 ya iyi güzel de, böyle şeylere alışınca sonra başka bilgisayarlarda bakmak garip geliyor. ondan boşvermek lazım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 indirdim kesinlikle süper hem de interneti yormadan yapıyor işini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar