Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Off-Season Hamleleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Masticore said:
Fark yokmu pardon ? Kobe olmasaydı mvp olacak adamdan bahsediyoruz.

Arenas'a gelince 5 senelik yazmışlar 6 mış işte... arada sezonluk 4 milyon dolar civarı fark ediyor olması lazım. Arada çok fark var bu kontrata birşey diyemem. Ama geçen sezon 5-6 maç oynadı çok formsuz ve kiloluydu bakalım bu sene nasıl dönücek merak ediyorum.

abi yok fark yok demedim ama su anda en ii formda 1 numara say desen 1.paul 2.williams derim. tabiki paul cok ii ben bişi demiorm cokda severim adamı ztn dediğim şey williams paule oranla cok kotu deil. sanırım yanlış anlamışsın demek istediğimi.
Mesaj tarihi:
Deron Williams NCAA kariyeri olarak Cp3'ten daha büyük beklentilere sahip bir adam olarak geldi ama Paul'ün azmi onu 5-6 yılda geleceği noktaya 2-3 yılda getirdi.Gerçekten mükemmel bir cesarete sahip , yapmak istediği herşeyi deniyor ve başarıyor da.

Fakat Deron Williams'ın daha gelişimini tamamlamadığını düşünüyorum, 1-2 sene sonra bu 2 adam arasında tercih yaparken zorlanacağız şu an ki gibi rahat Chris'i daha öne çıkaramayacağız belki de.
Bunları söylerkenki dayanağım ise Deron Williams'ın Chris Paul'den çok daha iyi bir şutör olması.Sırf bu açıdan bile Deron Cp3'ü yakalayacaktır ilerde.
Mesaj tarihi:
toggie said:
andre iguodala var
andre miller var

bir de dalembert var, onu da eklemek lazım.
iyi bir 3lükçü lazım takıma ama, philadelphia maçlarını izliyorum adamlar maç boyunca 3-5 üçlük deneyip 1 tane 2 tane atıyorlar.
Mesaj tarihi:
oha philly seneye bence cokbuyuk iş yapar eger miller ai bu sene gibi oynayıp brandde takıma uyasa. bu sene neler yaptılar pota altında bi tek dalembert warken. supriz takım bence philly seneye için

bu arada sonics de artık new orleansda seattle dan ayrıldılar isim renk deişcek takımda 2 3 gune kadar açıklanması beklenio.
Mesaj tarihi:
Jul 9
Dallas Mavericks DeSagana Diop FC Signed as Free Agent
(Five-year contract)
Jose Juan Barea G Re-Signed

Indiana Pacers T.J. Ford PG Traded to Indiana
(Part of six-player trade)
Rasho Nesterovic C Traded to Indiana
Maceo Baston FC Traded to Indiana
Jermaine O'Neal FC Traded to Toronto
Nathan Jawai C Traded to Toronto

Memphis Grizzlies Marc Gasol C Signed as Draft Pick

Miami Heat James Jones SF Signed as Free Agent
(Five-year contract)
Mario Chalmers PG Signed as Draft Pick
(Three-year contract)

Minnesota Timberwolves Rodney Carney GF Traded to Minnesota
(w/ C. Booth, cash, & pick for 2010 pick)
Calvin Booth C Traded to Minnesota
(w/ R. Carney, cash, & pick for 2010 pick)

New York Knicks Chris Duhon PG Signed as Free Agent

Philadelphia 76ers Rodney Carney GF Traded to Minnesota
(w/ C. Booth, cash, & pick for 2010 pick)
Elton Brand FC Signed as Free Agent
Calvin Booth C Traded to Minnesota
(w/ R. Carney, cash, & pick for 2010 pick)

Sacramento Kings Beno Udrih PG Re-Signed
(Five-year contract)
Sean Singletary PG Signed as Draft Pick
Patrick Ewing Jr. F Signed as Draft Pick

Toronto Raptors Nathan Jawai C Traded to Toronto
T.J. Ford PG Traded to Indiana
Rasho Nesterovic C Traded to Indiana
Maceo Baston FC Traded to Indiana
Jermaine O'Neal FC Traded to Toronto

Washington Wizards JaVale McGee F Signed as Draft Pick
Mesaj tarihi:
clippertada livingston iyileşsin onlar anca ole bişiler yapabilirler. tabi o da cok kotu bi sakatlık geçirdi ustune sanırım bi daha sakatlandı. yazık adama oyun stili falan cok ii bi adam. ama kendim bi lal fanı olarak lac ı fazla sevmiorm yakısmıo la ye o takım :D
Mesaj tarihi:
NBA ile direk alakalı olmasa da Olympiakos son yılların en efsane kadrosunu kuruyor Avrupa basketbolunda.

Zaten Nikola Vujcic , Zoran Ergec ve Halperin'i alarak en iyi Avrupalıları topladı.

Yetmedi Papaloukas'ı CSKA'dan koparıp Euroleague dengelerini altüst ettiler.

Bugün itibariyle ise Josh Childress gibi çoğu NBA takımının mid-level önerdiği ve kadrosunda görmek istediği bir oyuncuyu 3 yıllığı 20 MD'ye kadroya kattılar.(Delfino 3 yıl için 30 alırken Josh'a 50 verilmeli düz hesap).

Şimdi ise son 2 hamleleri kaldı Walter Herrman ve Igor Miloseviç , bu hamleler de olursa Minnesota veya Memphis yerine NBA'de bile oynasa sırıtmaz Oly.
Mesaj tarihi:
gezinirken nette okudum bi yerlerde jason kidd de dusunuyormus seneye gitmeyi avrupaya tax-free olunca tabi ucretler. wade falan da gulup gecmiş de 30 mio euro ya seneye belki olmam burada diye de 30 diil 40 verirlerse naparlar acaba superstarlar onu merak ediyorum.
Mesaj tarihi:
Şimdi şöyle birşey var ; Childress açısından bakalım olaya 20 MD alacak 3 yıl için yani 6.5 milyon dolardan fazla bir para bu.

Fakat bu adam daha 25 yaşında ve çaylak kontratının bitimi ile kariyerinin düşüşe geçmediğini varsayarsak kolaylıkla aynı yıllık parayı mid-level kontratla bağlardı.Ama gelelim bu paranın bir bölümü vergilere gidiyor , gerçekten çok yüksek miktarlarda vergi kesimi var.
Eğer bu vergi olaylarını Billy Hunter "nba oyuncuları komisyonu başkanı" olarak çözemezse yıldızlarında tercihi belki de Avrupa olacak çünkü sözleşmelerde ne vergi kesintisi var, ne salary cap diye birşey.Ayrıca her sezon sonu opsiyon kullanarak NBA'e dönme imkanları da mevcutken Childress'In aklını çelmiş Oly'nin kurnaz 2 bilader başkanı.
Yoksa Childress'a kendi takımı da minimum mid-level'ı verecekti yani.
Mesaj tarihi:
Pistons , Tayshaun'ı takas kozu yapacak belli oldu çok hata yapıyor ama...

Şimdi de Amir+Tayshaun <---> Josh Smith takası gündemde , ama takası zorlaştırır Detroit'in cap durumları.Bu yüzden Memphis dahil olacak deniyor takasa.

Memphis'de NBA'in 30. takımı olmaya kararlı takım kurarken başı dara düşen Memphis'den kapıyor 2-3 biten kontrat yapıyor cap-fill'i.

J-Smooth'u beğenirim fakat Hawks'ın elinde tutacağı ve bizim Tayshaun'lı bir paketten daha takım oyununa etki edecek bir yıldız alacağımızı düşündüğüm için olmasın derim.
Mesaj tarihi:
Sheed'i vericez o garanti , ben de çok seviyorum ama adam maç seçecek mi diye her maçı stresle izlemekten bıkkınlık verdi şahsım adına.

Yaşı itibari ile de piyasası düşük ama mesela Rockets'a güzel giydirilebilir Sheed güzel bir paketle T-mac karşılığı.Sonuçta yaşı ne olursa olsun ligde totalde 4-5 uzunun becerebileceği bir iç-dış oyunu var.
Mesaj tarihi:

Raptors sign free agent G Will Solomon

TORONTO (AP)—The Toronto Raptors signed free agent guard Will Solomon on Monday.

Solomon, 30, played the past two seasons in Istanbul, Turkey, for Fenerbahce Ulker, where he averaged 17.8 points, 3.2 rebounds, 4.4 assists and 1.3 steals in 13 regular season games last season.

The 6-foot-1, 185-pounder was selected 33rd overall in the 2001 NBA draft by the Vancouver Grizzlies.

He appeared in 62 games with Memphis in the 2001-02 season, averaging 5.2 points, 1.5 rebounds and 14.2 minutes. He has played overseas since.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Kobe Bryant'ın basına yansıyan açıklamalarının ardından bu sefer de LeBron James'in açıklamaları basına yansırken, James, Kobe'ye nazaran daha ciddi bir şekilde Avrupa sinyali verdi.
Geçtiğimiz hafta 2010 yılında LeBron James'e yaklaşık 40 milyon dolarlık bir teklif yapacağını açıklayan Olympiacos'un basına yansıyan bu haberleri sonrası James'in, yakın çevresine;

Yıllık 50 milyon dolar verilmesi halinde Avrupa'da oynayabileceğini söylediği ifade edildi.

Asparagas basın futboldan , basketbola da taşındı sanırım.

Bu arada Boykins , yıllık 3.5'a gitmiş Bologna'ya.

Spurs , bench takviyesine devam ediyor bu arada Roger Mason'dan sonra Pargo ile de anlaşmak üzereler.
Posey'i bağlayınca Hornets , takımın en cesur adamlarından Pargo'yu gözden çıkarmışa benziyor.

Eğer bu hamle olursa basit gözükse bile , koç Popovich Mason ve Pargo'dan maksimum verim alır.

Bu satır aralarını geçersek beni en çok sevindiren , artık Greg Oden'ın tedavisinin %100 başarıyla sonuçlanması oldu.

Tyrus'ı verip Lamarcus'u almalar , Foye yerine Roy hamlesi ve Lamarcus'un ve Roy'un akıl almaz gelişimi , draft gecesi Bayless çakallığı.Miles'ın ve Zachary'nin artık olmayan kontratları vs vs. Pitchard'ın 3 fasikül ansiklopedilik bu rebuild hamlelerini sayarız da sayarız.
Ama tüm bu hamlelerin artık başarıya ulaşacak , zirveye oynayacak kıvama ulaşması için tek eksik parça Greg Oden'ın dominant bir şekilde lige gelmesi.umarım o da olacak bu sene.
  • Yeni Oluştur...