Luinir Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 toggie sen çok nba live oynuyorsun herhalde.
toggie Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 en son 2004 oynamıstım galiba, arkadas meraklıydı cafede koyuyodum arada bi o kadar.
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 toggie said: Detroit mal o zaman kusura bakmayın. Nasıl bi salaklık yapmıs da Carmelo'ya bu iki imba(!) adamı onermis, esseklige bak sen. Ya Toggiecim bunlar mock hamleler,offseasonda 30 takım da kafa patlatıyor böyle hamlelere capfilldi vs. derken sadece 1-2 önemli takas dönüyor. Salonun hala Detroit yerine Auburn Hills'de bulunması haricinde klüp staff tarafından gayet profesyonelce yönetiliyor, öyle bir hamle yapmazlar zaten.Mock abi mock. Billups 32 olmasına rağmen rahat 1 kontrat daha imzayı çakıp,oynadığı takımı ön-alan savunmasına 3 gömlek ileri taşır -ki bu zaten Nuggets'ın en büyük ihtiyacı...Oyun bir şekilde kurulur ama guard rotasyonunda savunmada ezilirsen,Lakers gibi pg mevkiini es geçen bir takıma bile 4-0 ile süpürülürsün. Tayshaun 28'ine yeni bastı,hem Bowen'ın kitleyici özelliğine hem de Battier'ın savunmadaki ilk hamlesine sahip bir adam.Kalitesini tartışmam.Melo'nun ismi büyük ama cismi Detroit'te itibar görmez.
toggie Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 carmelo'nun detroit'te ne yapacagı beni ilgilendiren konu değil. böyle bir takas teklifi gelmiş ve kabul edilmemeiş. ben de diyorum ki, ben olsam ben de kabul etmezdim. carmelo'ya bu iki oyuncu su anda karsılık gelemez. teklifi yapan detroit ayrıca, farz et ki nuggets kabul etti bu teklifi ne olacaktı peki sonra?
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Melo'nun değerini ölçmek için deneniyor olabilir,genelde bir takas birden çok varyasyonla teklif edilir,ama en sansasyoneli tayshaunlı billupslı olan olduğu için medyaya o sızmıştır.Olmaz böyle bir takas. Bu arada büyük ölçüde Jermaine Toronto'ya takas olmuş,Ford+Nester artı birkaç parçaya daha.Hem Bosh'un yanına kalifiye bir uzun alma hemde Ford'dan kurtulup Calderon'u first team yapma açısından sezonun takası diyorum buna şu anlık.
Heimdall Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 BulletRide said: Bana görede ligin en top 5 oyun kurucusundan biridir Baron en top ne abi sdf
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Heimdall said: BulletRide said: Bana görede ligin en top 5 oyun kurucusundan biridir Baron en top ne abi sdf tapfayf ehü. esnek dil naparsın...
can Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 baron iyi adamdir, sayi mayi atar da, o kadar iyi bi oyun kurucu degildir. hatta bence tony parker bile ondan iyi bi guarddir. baron davis, francis ve marbury nin bi gomlek ustu gibi oyun oynuyor.
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 8 oyunculu takasla Miller Minnesota'da! NBA'de Memphis Grizzlies ve Minnesota Timberwolves arasında gerçekleşen takasta 8 oyuncu takım değiştirdi. Mike Miller, Brian Cardinal, Jason Collins ile Kevin Love'un draft hakları Minnesota'ya geçerken Memphis ise Marko Jaric, Antoine Walker, Greg Buckner ve OJ Mayo'nun draft haklarını aldı.
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Zaten Kevin Love'ı istiyordu Minnesota,OJ'i takasta kullanması akıllıca olmuş Mike Miller'ı almış. Memphis takımları sevindirmeye devam ediyor... Bu arada Jermaine de Toronto'da kesin.
cyn Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 antoine walker'ın düştüğü duruma bakın ya pffs bir zamanlar bostona piercela birlikte doğu finali oynatan adamın ./
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Yalnız sorarlar adama , bu Memphis nasıl yönetiliyor? Birkaç yıl geçsin Rudy Gay'i de verirler bir takıma fındık fıstığa.
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 cyn said: antoine walker'ın düştüğü duruma bakın ya pffs bir zamanlar bostona piercela birlikte doğu finali oynatan adamın ./ iyi oldu bu durumlara düştüğü, oldum olası hiç sevmem bu herifi.
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Yalnız Mike Miller tam Houston'a lazım olan adamdı , draft gecesine meze oldu. Portland'a da önermiş Memphis, Miller<<<<>>>>Outlaw + 13. pick olarak ama Pitchard geri çevirmiş iyi de yapmış.Lakers'a kuzu,kulissiz takımlara çakal Memphis yönetimi.
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 abi memphis yönetimi ilk defa mantıklı işler yapıyor bence. tabi senin kadar takip etmiyorum nba'i ama memphisle ilgili arada göz gezdiriyorum. geleceğe yönelik takım kuruluyor şu anda. mike miller'ın bir işi yoktu zaten bu takımda gereken takımı ateşleyecek bir yıldız. mayo bunu sağlayabilir mi onu bilemiyorum işte. moralimi bozdun o konuda da zaten :D ama senin dışında da o adama herkes iyi diyor :P
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mayo ;Rose ve Beasley'den sonra Bayless ile beraber en yetenekli adamı bu draftin ,Memphis'in oyun tarzına da müsait bir adam aslında çünkü Memhpis'in bir oyun tarzı artık maalesef yok ,Gay bana göre başka takımda bu kadar çabuk ulaşamayacağı istatistikleri yakaladı çünkü çok serbest ama mesela geçen sene draft'ın gözdelerinden Mike Conley Jr. sakatlıktı vs.di derken Kyle Lowry'nin bile yedeği çıktı kaç maç...Mayo'nın kıymetini bilirse Memphis anca o zaman iş yapabilir , fakat bu son takaslardan sonra Memphis NBA'in en saçma ve zayıf kadrolu takımı oldu OJ'in iştahını kırabilir mağlubiyet serileri,çünkü çaylaklar NCAA'den sonra sürekli kaybeden bir NBA takımına gelince baya bocalar.
khala Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 baron davis büyük ihtimalle seneye clippers forması giyecek
Luinir Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 khala said: baron davis büyük ihtimalle seneye clippers forması giyecek Büyük ihtimalde değil, bitmiş.
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Maximum teklif edecekti GSW halbuki adam Clippers'a yıllığı 13 küsüre gitti... Hadi şampiyonluk kovalayacak desek,Maggette ve Brand'e yol veriyor Clippers,Kaman ve Thornton'la da olmaz bu iş. Los Angeles medyası biraz yüksekten uçar onlar açıklamış Clippersla anlaştı diye ama ben sanmıyorum Baron'ın bunu yapacağını.
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Chris Paul 4 senelik 68 milyon dolara anlaşmış. Chris Paul bile 68 milyon dolar veriyorlarsa jazz ne halt yemeye Williams'a 5 yıllık 90 milyon dolar verdi. Bir diğer transfer anlamasıda wizards yaptı. Wizards'tan 5 sezon için 127 milyon dolar talep eden Arenas'ı wizards zorda olsa 111 milyon dolara ikna etmiş. İmzalanan kontratları performans'la ters orantılı yapıyorlar galiba :) edıt:basketbolseverler de arenas icin 5 yazıyordu nba.com a baktım 6 mış
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Masticore said: Chris Paul 4 senelik 68 milyon dolara anlaşmış. Chris Paul bile 68 milyon dolar veriyorlarsa jazz ne halt yemeye Williams'a 5 yıllık 90 milyon dolar verdi. Bir diğer transfer anlamasıda wizards yaptı. Wizards'tan 5 sezon için 127 milyon dolar talep eden Arenas'ı wizards zorda olsa 111 milyon dolara ikna etmiş. İmzalanan kontratları performans'la ters orantılı yapıyorlar galiba :) edıt:basketbolseverler de arenas icin 5 yazıyordu nba.com a baktım 6 mış abi nası ya paul 4 senelik 68 imzaladıysa senelik 17.5 civarı bişi oluo. williams 5 senelik 90sa senelik 18 oluo yani nerdeyse aynı parayı alıo 2side. bence gayet normal bole para almaları williamsın paulden aşşağı kalır yanı yok bence. ayrıca arenas daha ne yapıcakta parayı hakedicek.
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Fark yokmu pardon ? Kobe olmasaydı mvp olacak adamdan bahsediyoruz. Arenas'a gelince 5 senelik yazmışlar 6 mış işte... arada sezonluk 4 milyon dolar civarı fark ediyor olması lazım. Arada çok fark var bu kontrata birşey diyemem. Ama geçen sezon 5-6 maç oynadı çok formsuz ve kiloluydu bakalım bu sene nasıl dönücek merak ediyorum.
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Dikkatinizi çekerim Cp3'ün kontratı 4 sezonluk ve 1'i oyuncu opsiyonlu yani Cp3 3 sezon sonra kontranının opsiyonunu kullanıp NOH'la daha büyük paralara anlaşabilir maksimuma.Yani şu an Noh'ın imkanlar dahilinde vereceği en iyi para yıllık 17 civarıydı ama 3 yılın ardından yıllık 21-22 alabilir gayet Deron 18 almaya devam ederken. Lebron'da böyle yapmıştı.
Öne çıkan mesajlar