Pegasus Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 said: arcane, 10 February 2004 21:27 tarihinde demiş ki: hileli bu, düz bir şekilde ulaşamayacağı yere atıyorsun top rakibe doğru falsolanıyor komik bir şekilde sanırım oyun temelinde raketin üst kısmını her sağdan sola doğru çevirdiğinde onu falsolu vuruş olarak tanımlıyo.soldan sağa vurdunmu sağa atıosun ama sola falso veriyo.sonuçta amcamızın kucaana atıos:))sağdan sola vurdunmuda sola atıosun ama oyunun algılayışı yüzünden sağa falso veriosun.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 walla paso ace yapiyorum servis i hep ben kullansam yenerimde olmuyor :p[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pegasus Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 hmm bende omo yapim bare:P ace nası yapılıo ben hiç yapamıom servis hep onda olsa ben yenerimde ben servis kullanamıom:))[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 wuehuee bu ne ya hep kaybediom haksızlık!.. kolum yoruldu bi de[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pegasus Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 bende eskiden takır takır oynuodum şimdi shockwave player ı yükleyemiyo 1/10 gibi bi yerde kitleniyo uff[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 üstün kasışlar ardından 3ünü de yendim.[signature][hline]Don't Cause any Trouble. TTnet yetkilisi Owner Ravenloft'un "net ne zaman gelicek" sorusuna cevap olarak demiş ki: Beyfendi elimizden gelen bişi yok. Tüm yurt'ta bu böyle. Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: alayinizi operek uyandirayim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pegasus Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 ya bende oyun açılmıyo eskiden oynuyodum şimdi açılmıyo kitleniyo çok az yükleyip sonra flash bölgesi bembeyaz oluyo pff açılmıyo help me[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethGarrett Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 amerikan da yerleştirdim raketi ortaya. o vuruyo benim rakete çarpıp geri görüyo. bıraktım ööle takılıyo genç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pegasus Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 oh bea temporary internet files i temizliyince düzeldi oyun oh bea bekle beni table tennis:Pp[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 ilk oynayışm ss koyyim hava atiim =)[signature][hline];;suicidal icq: 96775822 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ponerma Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 shockwave yi indiriyorum daha s1k1 durun ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 oha oynadığım en keyifli online oyun. 3ünüde dağıttım. ingiliz zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pegasus Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 bende sonunda 3 elemanda becermiş bulunuyorum.gerçi 3. de 15-13 bitti bi set krize giriyodum ölcektim 15 yaşında kalp krizinden de neyse bitirdim:)) 3. sü felaket servis atıyo şerefsiz[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar