arcane Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 hileli bu, düz bir şekilde ulaşamayacağı yere atıyorsun top rakibe doğru falsolanıyor komik bir şekilde[signature][hline]Öyle deli gibi esme başım dönüyoooooor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 yok yahu, kendin veriyorsundur o falsoyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 şema çizip açıklardım ancak vaktim yok, kısacası öyle bir falso verebilmem mümkün değil :D[signature][hline]Öyle deli gibi esme başım dönüyoooooor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C0rrUpT Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Aboooo dıger actıon type oyunda 40 helıkopter dusurdum bea hll bana[signature][hline]Dunyada Hıc Kımseye Guvenme Cunku Beyaz Gulun Bıle Golgesı Sıyahtır! Bu memleketın ekmegını yıyıp ıhanet eden Bır gun Mutlaka ekmegını yedıgı yerden KURSUNU YER!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonaZZoli Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Benim taktik bir köseye falsolu atiyorum topu bayaa falsolu ama sonra öbür köseye sert atiyorum cogunda karsilayamiyo Koreli amcam icin gecerli bu ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C0rrUpT Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Abıııı Burdakı oyunlar cok guzel[signature][hline]Dunyada Hıc Kımseye Guvenme Cunku Beyaz Gulun Bıle Golgesı Sıyahtır! Bu memleketın ekmegını yıyıp ıhanet eden Bır gun Mutlaka ekmegını yedıgı yerden KURSUNU YER!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Manyak zevklı uheuh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 koreli kolayda dierleri coskun cıktı :) [Bu mesaj Maedhros tarafından 10 February 2004 22:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 oyun süper ya !..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 yanda top ten games bölümü var. oradan gravity oyununu deneyin bre. çok kazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 gravity çok çıldırşinaz bir oyun sakın oynamayın.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 motor oyunu çok güzel..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 evet ama trıal den baska bısı yok o kotu cok guezl aeuhuahe takla ata ata manyak boyun kırma hareketlerı buldum neyse... Bu oyunda 3. yada 2. kişiyi gecebilen yokmu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 hakkatten hoşmuş ben oynun bokunu cikarip herkesi 0'a karsi yenmeye calisiyorum da eheh sadece koreli arkadasi yenebildim digerleri 11-2 bitti hepsi[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki: you have a very kara baht young padawan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanthas Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 geçen sene oynuyoduk bunu, ilerde raketi ters tutan falso manyağı çinliler çıkıyodu. sora paralı yaptılar oyunu ama.[signature][hline]consume the forsaken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brave Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 said: arcane, 10 February 2004 21:34 tarihinde demiş ki: şema çizip açıklardım ancak vaktim yok, kısacası öyle bir falso verebilmem mümkün değil :D Verdiğin fasoları tahmin edebiliyorum çok zor yapılıyor. Geçen sene bende çok oynamıştım o bahsettiğin masanın bir ucundan nerdese "U" dönüşü yapıcak gibi fasolar var çok zor oluyor ama oluyor.Ayrıca Shift tuşunu deniyen oldumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 sıkıldım valla yenmekten. 3 unude yendim[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brave Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Shift tuşunu deneyen oldumu ben geçen sene kullanıyodum ama tam olarak raketi havaya kaldırmaktan başka ne işe yaradığını bulamadım abanmalarda falan dahamı etkili oluyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 İlk denemede geçtim hepsini lol ; [signature][hline]"Cok zoru yapariz ,imkansız biraz zaman alır" Fornication Under Control of the King [Bu mesaj narin tarafından 11 February 2004 20:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 . [signature][hline]"Cok zoru yapariz ,imkansız biraz zaman alır" Fornication Under Control of the King [Bu mesaj narin tarafından 11 February 2004 20:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Oyunda bug var.. adam topa hamle yaparken fileye çarpıp kendi sahasına düştüğü zaman sayıyı sizin almanız lazım ama alamıyoruz malesef :-)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 swat oyunu vardi gecen sene cok guzeldi manyak reflex istiyodu ama : ) bulursaniz oynayin onuda[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Eskiden bu oyunun full versiyonu Shockwave oyun sitesinde oynanıyodu şimdi paralı oldu. Shockwave e girip 24 saatlikmi ne deneme accountu alıp multiplayerda yapabiliyorsunuz laglıda olsa . Gerçeğinden 7-8 adam vardı ben 7. yada 8. işte sonuncu olanı yenemiyodum bi. Bu dediğim botda bu 1-2-3 ün bilmem kça misli zor çaktığı zaman top görünmüyodu heh Hatta dark.dr yendiydi bu son botu[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 japon cok kolay digerleri zor:) japonda hafif hafif yavas yavas oynarken aniden bi gomuyorusunuz topa afalliyo bisey yapamiyor:) ama ingiliz ve amerikanda ayni siddetle karsilik veriyor ve karsilamak imkansiz oluyor[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 ya bu nedir böyle, koreliler daha iyi oynamazmıydı bu masa tenisini :([signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar