DALtanyan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Vistrixten sonra 1,5 saatlik uğraş ile Yakhmarıda kesmiş bulunmaktayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Hakkaten tebrikler cidden zor biyaratık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Gz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 boss u kesmesi çok kolay ama bir addleri var düşmanım başına vermesin,güzel tank güzel healer istiyor tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katsuk Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Öncelikle tebrikler. Konu ile ilgili biraz bilgi verebilecekmisiniz. Şu ana kadar girdiğim zindanlarda taktik vs. pek görmedim ki oyunun yapısı itibariyle taktik kurmanın kolay olmadığını görmekteyim. Bu büyük bosslarda bir taktik uyguluyor musunuz, uyguluyor iseniz çok genel biraz bahsedebilir misin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 valla raidler tabi biraz farklidir ama normal gruplarda evet dedigin gibi cok krmasık bi combat olmakta. gerçi raidlerde de funcom ne verdiyse yardırıyolardır:P (allah ne verdiysenin oyuna cevrilmiş hali:)) bi kere moblar anormal hızlı oyunda insana bişi yapma fırsatı vermiyolar eliteler. sahsen bi iki stun büyüm var ama dmg alınca bozuluyor. gelen addlerden birine bunu yapim desem stundan cıkınca direk bana gelecek ki 2 vurusta öldürüyor elite ler beni zaten. herhangi bi tankında bunu görüp tauntu alabilecegine inanmıyorum. cok hızlı oluyor olaylar. bu durum aoe ciler icin berbat bi olay. bütün mobların dmg aldıgından emin olmadan baslarsan direk sana sariyolar. raidler umarım biraz daha kontrollü oluyodur ama sanmıyorum. tebrikler bu arada:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 şu font oyundan soğuttu beni ya. özenir insan biraz sdf. gz bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar