tellos Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 bao said: tellos said: neyle alakalı olcak anlamadımki adamı sevmiyorum bu yazısıda gayet iğrenç futbol içeren şeyler yazıyo 2-3 kez üstüste futboldanda anlamadıgını düşünuyorum vs. sevmiyorum bu kdar basit ironi falan yok gayette net :) böle yazar olmaz mal ya lol, atara bak. niye mal oldu adam, futbolu tartışmamış zaten yazıda, basının yaklaşımını tartışmış, futboldaki yaklaşımlarından hükümete yaklaşımlarına gönderme yapmış. tellos, sevmemek için önce biraz anlamak lazım, o yazıyı okuyan 10 adamın 9 u anlar ne demek istediğini yazarın. sen o garip onda birlik azınlıktasın yani. yılmaz özdili de severim. sabahtan hürriyete geçmeseydi daha çok severdim. ya çok gereksiz ama bu yaptıgın bitanem bak pc başında bi yaptıgnı düşün mesajımı alıntılayıp ''neden yılmaz ödili'' sevmiyo bu adam diye kasıp yazmışsın işinmi yok abi sanane sevmem sevmem anitapi duyuyorum belki,ben yazarın ne demk istedini idrak etmekte zorluk çekiyorum yardımcı olun demedimki.daha önceki bi milyon yazısını okıyıpta sevmemeye karar ermişim demmki bitek bu yazısı için deil, isteyen istedigi yazarı sever begenir ben istedigim yazara mal da derim gerizakalıda derim .
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 niye sevmiyosundan öte niye anlamıyosun olmuş bence. yani salak mal denicek bir yazı deil ikisi de. yani adamın tarzını beğenmemek ayrı da yazdığını anlamak apayrı. özellikle ikinci yazısının futbolla yakından uzaktan alakası yok hatta gayet güzel olmuş ikincisi.
tellos Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Yazdıgım her cümlemin sonuna BENCE yazmam gerekiyo sanırım. Abi benim köşe yazarını; yazdıklarnı anlamamaktan diil,anlayıp desteklememekten, yada bu yazı eleştiri tarzını begenmemekten dolayı sevmeme şansım yok mu? Yani konu hükümeti yada futbolu yada sinemayı yada domatesin kalitesini ne yazarsa yazsın yazdıgı yazıyı sevmiyorum hoşuma gitmiyo bu kadar yani :) hani ben zaten pek zeki bi adam diilimdir ama yılmaz özdili yazdıklarnı anlaşılmıycak en son yazar herhalde 4 cm boşlukla gayet net söyluyo adam söylemek istedgini.
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 bi önceki postun başında da dedim kimse niye sevmiyosun demedi ama mal, salak çok gereksiz bi yorum olmuş BENCE
oper Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 yorumlardan ziyade ben galibiyetlerin fatih terim sayesinde değil oyuncuların yürekliliği sayesinde aldığımızı düşünüyorum. ama adam kendine pay çıkarıyor.
Aramis Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 tellos said: Yazdıgım her cümlemin sonuna BENCE yazmam gerekiyo sanırım. Abi benim köşe yazarını; yazdıklarnı anlamamaktan diil,anlayıp desteklememekten, yada bu yazı eleştiri tarzını begenmemekten dolayı sevmeme şansım yok mu? Yani konu hükümeti yada futbolu yada sinemayı yada domatesin kalitesini ne yazarsa yazsın yazdıgı yazıyı sevmiyorum hoşuma gitmiyo bu kadar yani :) hani ben zaten pek zeki bi adam diilimdir ama yılmaz özdili yazdıklarnı anlaşılmıycak en son yazar herhalde 4 cm boşlukla gayet net söyluyo adam söylemek istedgini. abi sen olayi biraz kisisellestirmissin gibi geliyor bana. yani seninki adamin yazdigi yazilari sevmemek degil daha cok kisisel olarak adami sevmemen gibi geliyor.
bao Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 tellos said: çok ama çok berbat bi yazı yılmaz özdil futboldan anlamasın bi zahmet çok kötü ya cidden berbat bi yazı olmuş ne yani ne bu anafikri ne fatih terimi kıskanıyo galiba çok salak bu adam ya tello sevmek sevmemek bişeyler gevelemişsin de sende anlamamak baki galiba :) o adamın yazısına bu postu atan adama, yazarı anlamamış derim ben, bu kadar basit.
Öne çıkan mesajlar