Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nintendo DS

Bonjo

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar , psp den sonra nintendo ds almayıda kafaya koymuş durumdayım , oyunlarını felan araştırdım internetten oldukça geniş bir yelpazesi var gibi ,fakat konsol hakkında pek bir bilgim yok ama acaba biraz bilgi verebilecek olan varmı neyin nesidir bu nintendo ds , kullanışlımıdır , fiyatı ortalama ne kadardır vs..İngiltereden getirtmeyi düşünüyorum 100 sterlinmiş , oda 240 ytl ye felan geliyor galiba..
Sosyal ağlarda paylaş

kadıköy yazıcıoğlunda 200-220 lira arasıydı en son sanırım. yanında r4 card tarzı bişey almak zorundasın oyunlarını netten download etmek istiyosan, www.dealextreme.com 30 dolar civarına türkiyeye kargo dahil yolluyo, bi micro sd kart lazım oda 20 lira falan 1 gblıklar.

alet çok güzel, pspden daha çok sevdim ben alırsan pişman olucağını sanmıyorum. zaten hergün 2 oyun indirip denesen 1 yıl rahat idare eder. mp3 çalar ve video gösterici olarakta fena sayılmaz,cep telefonundan iyidir her şekilde.

soruları daha ayrıntılı sorarsan daha ayrıntılı cevaplar seni bekliyor olucak :) .
Sosyal ağlarda paylaş

valla ds i aldığım ilk 1-2 hafta cok eğlendim. zeldasından, kirby sine, ebasindan, warioware ina tüm oyunlari bitirdim günde 8 saat falan oynadim. ama touchpad olayi ilk iki haftadan sonra büyüsünü kaybetti benim icin. hala arada ilgilendiğim oyun olursa ona bakıyorum ama onun dişinda psp yi kullaniyorum ben mobil oyun gereksinimim icin :P.
Sosyal ağlarda paylaş

yazıcıoğlunda veya gittigidiyorda falan var türkiyeden almak istersen 80 ytl civarı. dsnin kendi storage modülü olmadığı için oyunları bunun içine atıyosun buda oyunları sanki kartuş takmışın gibi göstertiyo dsye. r4 cardın içinede micro sd takıyo mp3leri oyunları herşeyi ona atıyon.

2 haftada sıkılanlara hak veriyorum. bende aldıktan sonra 1 ay olmadan satmıştım, ama psp içinde aynı şey geçerli bende.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...