HosH Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 arkadaşlar emin olmamakla birlikte bi sorunum war .benim ewde 2 makina war birinde xp dierinde vista.. eger ag üzerinde xp olan makinadan vista olana bi dosya atarsam vista olan bilgisayarda agda sorun oluo we xp olan makinayı görmüo..( xp olan makina ana makina) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 hamachiden oyun oynarken, vistanın oyunu kurması gerekiyordu, aksi taktirde görmüyordu, aynı sorun sanırım. çözümü bana da lazım yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auberon Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Aynı sorun bende de var ağ paylaşımda xp si olan arkadaşların dosyalarını göremiyorum çözümü var mı bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Auberon said: Aynı sorun bende de var ağ paylaşımda xp si olan arkadaşların dosyalarını göremiyorum çözümü var mı bunun en basitinden 2 bilgisayara da ip verin 10.10.0.1 10.10.0.2 gibi sonra adres çubuğundan 10.10.0.1 yazip girin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar