sLog Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2002 Şu internet hayatına ilk atıldıınızda kullandığınız ilk nickname neydi???(IRC,ICQ,Mail) ßenim ilk Kelto$ tu(haala nie ßöle spastik ßişi seçtim ßilemiorum....)Sora Garip__ oldu(evrim geçirdi {GaRiP} oldu ßu sora) Sora ZoDiaC oldu ve sonunda doru yolu ßuldum... ha ßide DcX wardı..:)[hline]Türk filmlerindeki dialoglara ßide kötü derler.... ¢ocuk- Amca ßu çocuklar ßana pi¢ dedi pi¢ ne demek amca??? ibrahim tatlıses- Sen onlara aldırma yavrum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sontarian Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2002 Scorpion Ama 2 sene önce biraktim cünkü ortada binlerce scorpion nickli adam dolasio :)[hline]First judge yourself, then the others... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2002 Kovboy. :P[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2002 Cooshee --- ADnDde Elven Dogs bi ay gecmeden HellHound'a cewirdim hala oyle yillardir hehe[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence --- Please, a little respect... For I am Costanza, the lord of the idiots! - George Costanza (Cantstandya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2002 hakkaten nie önüne gelen pepelekte açmaya başladı annamadım ehe. dayak yicez.[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2002 devil (cok orjinal sanmıstım zamanında lol) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2002 ehehe kartal dı galiba kartal99 filan :)[hline]Sly-One, 30 Temmuz 2002 02:14 tarihinde demiş ki: kabul ediyorum pis fenerliyim. [b]Bu alemde üç kral var: 1.Beşiktaş 2.Pascal Nouma 3.Ben :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2002 ahahaha özür ßende ßi şapşallık war heral uykum geldi:))) ßen ßunu internet ßölümünde açtım zannediom... LoL[hline]Türk filmlerindeki dialoglara ßide kötü derler.... ¢ocuk- Amca ßu çocuklar ßana pi¢ dedi pi¢ ne demek amca??? ibrahim tatlıses- Sen onlara aldırma yavrum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_UndyinG_ Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2002 benim vallaha şu soldaki rezil şeydi ilk nickim sanırım ama şimdi Kenderleme oldu.. (daha eskisi de vardır ama hiiç hatırlamıyorum)[hline] "LSD, commonly referred to as "acid," was discovered in 1938 when a chemist working for Sandoz in Switzerland synthesized the drug." Şöyle buyrun.. Tıkla bana! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2002 kane[hline]SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2002 benim iiiiiilk nikim Bart Simpson di icq da kullanmistim e cocukluk kahramanim knex den yaptiim big foot lar da kaykayi ile macera yapardim hatta iki bacagi kopuk olan Ninja TUrtles dan hatirlayacaginiz April ida kotu karakter olurdu, ne stunt lar yapardi beah...[hline];_; - Skull The Troll! O_O - Francis the PP 0_0 - Brent O-O Cole Richards! www.pvponline.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2002 ero. hala ero... uo'ya uymadI. gerci bu Dextra'da pek uyuyo denemez.[hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2002 DoomKnight diablo oynarken battle.nette kullanmistim ilk (kısa bi süre sora degistirdim battle.netteyken ama o nicki sölemiyim azcık karizma sarsıcı :P ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2002 Norak ; 8-9 yıldır hep sabit benimki, hiç deişmedi :-)[hline] Wanna Peace? Lets War then 1st!! ----------------------------------------- Damon `Cybron2`Danczak, lvl 45 Omni-Tek Soldier of Rubika1. MAY OMNİ-TEK RULE FOREWER! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2002 İlk ve tek nickim smoke du, ama biyere üye olurken smoke kullanılmıyorsa SM0KE falan oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2002 MadDuck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2002 Lew olarak başladığım irc hat,yatına daha sonra JayHawk olarak devame ttim bve bir süre sonra da icq nun varlığını keşfedince ICQ dan Wällänërwïzärd nick iyle bağlandım şimdi ]EmperoR[ oldu[hline]DİKKAT !!! * Isırır * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drake Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2002 hmmm...ilk kez soyadimi kullanmistim,(battlenetteydim,d1)sonra legit roguem sabah aksam hileciler tarafindan kesilince fittirdim ve ()-DARKRIDER-() yapmistim,bilimum hile programi indirip butun oyunlara girip herkesi kesiyordum,adim ibneye cikmisti herkes sovuyodu ama intikamimi almistim[hline]Difference123456 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2002 Benim Ozur dilerim ama Hakan Sukur du ama 8 yasindaydim babamin burosuna ilk defa internet gelmisti... Mirc ye girerdim... Bole tipler gelip ASL? diye sorarlardi (o zamanlarda zurna kanali vardi) ben 8 m ist diyince 18? derlerdi bende hayir 8 diyince Sktir git sutunu ic bebe diye kapatirlardi Puhauaha cok zevkliydi aaah aaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drake Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2002 ahhahahahhahahahahah cok iyiymis karpuz banada oluyordu aynisi eheh[hline]Difference123456 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2002 zuahuh yarıldım karpuz benim deepthroat tu(mgs2 rul ;)) sonra bi bozukluk oldu the crow yaptım şimdi de aegean işte :)[hline]By anti-socials, for anti-socials Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mayhem_ Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2002 ilk mirc e girdiğimde (14400 ilen) "ild" koymuştum nicki .. anlamı "ismi lazım değil" .... hemen chat havasına girmişim o zamanlar vaybea :) (ehue biliorum çok kötü ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cristian Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2002 Benim ilk nick Predator dü .Eheueh o filmlerine hastaydım. Şimdi ıcq da Predator. Forumlardada öyle olcaktı karıştı sonradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2002 Unutmuşum söylemeyi ilk nickim Red_Bull fu starcraftta :)[hline]By anti-socials, for anti-socials Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2002 CS de Maestro ile başlayan nick bulma sevdan daha sonra Yar_Yar_Aman, Techno ve !Bounty_Hunter! olarak devam ederken şimdilerde Zego_Zego_LaMeR ı kullanıyorum SC de ]EmperoR[ dan hala vazgeçmedim[hline]DİKKAT !!! * Isırır * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar