Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 gerzekliğe varacak kıskançlığı varsa kıçına tekmeyi yer. budur.
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 sık kafasına oda kurtulsun sende
sesu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 ya yok öyle bişey güven falan..en çok güven duyulucak insana bile güvenmiyo kimse..saçmalık yani..hatta değer vermediği insanları bile kıskananlar var..böyle aa şu çocuk çok yakışıklıymış yavşasana diip sonra yannız şu fetivale gitmiyosun haberin ola diyen tipler..valla sinirlerim bozuldu terk ediyorum bu topakı.
fede Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 sallamamak. unutmamak lazım ki 4 s diye bişey var
MuDo Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 git üstüne dediniz ağladı kız napcam şimdi ya x(
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 aglar aglar susar raağat ol
sigisMoNd Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 tutorials bolumune tasinmasini talep ediyorum!!1!1 post da kasariz
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Sly-One said: Mortis said: Cuce said: güven. sly +1
MuDo Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Yaşasın buldum çaresini.. !! !
moonfall Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 kendini bilicen karşı tarafı bilicen. herşeyini didik didik edersen bi insanın kıskanclık başlatır bu. en iyisi gecmişine falan hic bulaşmamak onu tanıdıgın andan itibaren bilmeye calışıcaksın ve bir yamugunu gormedigin sürece icini rahat tutucaksın. cok düsünmiyceksin. kıskanmak bişey kazandırmıo cünkü yapıcak olan insan her yerde her şekilde yapıcagını yapar...
MuDo Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 moonfall said: kendini bilicen karşı tarafı bilicen. herşeyini didik didik edersen bi insanın kıskanclık başlatır bu. en iyisi gecmişine falan hic bulaşmamak onu tanıdıgın andan itibaren bilmeye calışıcaksın ve bir yamugunu gormedigin sürece icini rahat tutucaksın. cok düsünmiyceksin. kıskanmak bişey kazandırmıo cünkü yapıcak olan insan her yerde her şekilde yapıcagını yapar... içimden geçenleri ne güzel okumuşsun :)
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 moonfall said: kendini bilicen karşı tarafı bilicen. herşeyini didik didik edersen bi insanın kıskanclık başlatır bu. en iyisi gecmişine falan hic bulaşmamak onu tanıdıgın andan itibaren bilmeye calışıcaksın ve bir yamugunu gormedigin sürece icini rahat tutucaksın. cok düsünmiyceksin. kıskanmak bişey kazandırmıo cünkü yapıcak olan insan her yerde her şekilde yapıcagını yapar... boynuzlanmak? o da nesi?
MuDo Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 ama fikir orjinalde bana ait patenti benim..
moonfall Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 bu olay iki taraflı ya. kendine güven olayı tamam ok güvenmeliyiz kendimize. ama secilen insan da güven saglamalı. hassassanız bu konuda konuşmalısınız bence ki karşı taraf ona gore daha dikkatli olabilsin
Öne çıkan mesajlar