Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 gerzekliğe varacak kıskançlığı varsa kıçına tekmeyi yer. budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 sık kafasına oda kurtulsun sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Cuce said: güven. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 kız forumdan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 ya yok öyle bişey güven falan..en çok güven duyulucak insana bile güvenmiyo kimse..saçmalık yani..hatta değer vermediği insanları bile kıskananlar var..böyle aa şu çocuk çok yakışıklıymış yavşasana diip sonra yannız şu fetivale gitmiyosun haberin ola diyen tipler..valla sinirlerim bozuldu terk ediyorum bu topakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 sallamamak. unutmamak lazım ki 4 s diye bişey var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 seni seveni sen de sev Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 git üstüne dediniz ağladı kız napcam şimdi ya x( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 sustur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 aglar aglar susar raağat ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 sustu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 demistim ben (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 tutorials bolumune tasinmasini talep ediyorum!!1!1 post da kasariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Sly-One said: Mortis said: Cuce said: güven. sly +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Yaşasın buldum çaresini.. !! ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 kendini bilicen karşı tarafı bilicen. herşeyini didik didik edersen bi insanın kıskanclık başlatır bu. en iyisi gecmişine falan hic bulaşmamak onu tanıdıgın andan itibaren bilmeye calışıcaksın ve bir yamugunu gormedigin sürece icini rahat tutucaksın. cok düsünmiyceksin. kıskanmak bişey kazandırmıo cünkü yapıcak olan insan her yerde her şekilde yapıcagını yapar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 moonfall said: kendini bilicen karşı tarafı bilicen. herşeyini didik didik edersen bi insanın kıskanclık başlatır bu. en iyisi gecmişine falan hic bulaşmamak onu tanıdıgın andan itibaren bilmeye calışıcaksın ve bir yamugunu gormedigin sürece icini rahat tutucaksın. cok düsünmiyceksin. kıskanmak bişey kazandırmıo cünkü yapıcak olan insan her yerde her şekilde yapıcagını yapar... içimden geçenleri ne güzel okumuşsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 yaparım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 moonfall said: kendini bilicen karşı tarafı bilicen. herşeyini didik didik edersen bi insanın kıskanclık başlatır bu. en iyisi gecmişine falan hic bulaşmamak onu tanıdıgın andan itibaren bilmeye calışıcaksın ve bir yamugunu gormedigin sürece icini rahat tutucaksın. cok düsünmiyceksin. kıskanmak bişey kazandırmıo cünkü yapıcak olan insan her yerde her şekilde yapıcagını yapar... boynuzlanmak? o da nesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 ama fikir orjinalde bana ait patenti benim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 bu olay iki taraflı ya. kendine güven olayı tamam ok güvenmeliyiz kendimize. ama secilen insan da güven saglamalı. hassassanız bu konuda konuşmalısınız bence ki karşı taraf ona gore daha dikkatli olabilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar