Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ekran kartını değiştirmelimiyim

burak232723

Öne çıkan mesajlar

7 gün free oynadım.Baya da hoşuma gitti ama bilgisayarım pek kaldırmadı.Aslında önerilen sisteme uyuyo ama özellikle geniş alanlarda acayip kare atlıyo.Pentium 3 600,ge force 2,196 ram.Acaba ekran kartını değiştirsem sorunum çözülürmü(mesela ge force 4 64 mb)Bir de mesela ekran kartını aldım(sırf bu oyun için almayı düşünüyorum)ücret ödemeden deneme şansım var mı?O kadar oynadım hiç türke denk gelmedim :) ki burdan da anladım bir sürü insan ao'daymış.Yardımcı olursanız sevinirim[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Grafikleride ayarlardan düşürmeyi dene , oyunu 1024 de 16 renkle oynuyorum ben msi 128mb geforce 3 varken bile... öbür türlü lage girip zıbarıyoruz...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

Yada Daha Olarak Oyuna Girince F10 Tuşuna Bas Orada Görünüm Ayarlarına Gir Ve Yer Şekilleri Ayarlarını Texture Ayarlarını karakterlerin Nekadar Uzaktan Görünebileceğine Dair Ayarları Biraz Düşür Ve Bak Bakalım Atlamalar Kesilmişmi? Ondan Sonra Yeni Parçalar Almayı Dene. Unutma Sistem Gereksinimleri En Düşük Grafik Çözünürlüklerine Göre Yazılır!....
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...