Eralph Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Doğru yere mi açtım bilmiyorum ama bazı gifler yada slaytlar olur (mesela paticikte vardı geçenlerde gördüm hücrenin içinden galaksinin dışına kadar zoomout yapıyordu). Acaba bunun grafik için bir versiyonu var mı? Yoksa yapmak istiyorum da ilginç bi çalışma olmazmıydı :) 50 yıl önce grafik yok(tamam yeni çıkıyor),şimdi nvidianın çıkardığı teknolojiyle(multi-layering olabilir) yapılan insan suratlarının gerçek mi grafik mi olduğunu anlayamıyoruz çok ilginç ^^ Hatta beraber de yapabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 güzel olurdu nedense kimse ilgilenmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 anlamadım, açabilir misin? grafik derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 grafik derken ne kastediyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Wolf 3d (1991) Half Life (1997) Halo: Combat Evolved (2001) Far Cry (2004) Assassin's Creed (fps bulamadım)(2007) kıyaslayalım mesela bunları. geçmişten bugune ne değişmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 @ustteki bikac kisi bilgisayar yapimi grafikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Yapilabilecek seylerden biri oturup grafik toplamaktir, daha sonra herhangi bir efekt programi kullanip bunlar arasinda morph yapabilirsin (misalen eski bir oyunla baslarsin karakterin sadece tek bir pixel oldugu, 8 bit e cevirirsin, yavas yavas morph eder taki su andaki fotografdan gercekci yuze kadar) Ben su anda Adobe de calisiyorum, tum urunlerine bedava ulasimim var legal bi sekilde, eger yapmak istiyorsan boyle bir sey, teknik olaylariyla yardim edebilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 basla pongdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralph Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Resimleri buldum diyelim, bide her resimin altında yeni getirdiği teknoloji olsa falan imba olur ama o kadarını bulamam galiba =) neyse biraz bakıyım ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Pong (1972) Pikachu In Japan! (2008) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Quake ve Doom'un bildiğim kadarıyla senin dediğin şekilde karşılaştırmaları var eski oyunları ile yeni oyunları arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar