firestar Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 uo'yu daha yeni aldım.üye olmaya giriyorum bir numara yazıyor fakat ben o numarayı bulamıyorum.cd'nin üzerinde yok?sizde varsa söylermisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 orjinal aldin tabi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 drake supersin :)[hline]BonePART, 26 Şubat 2003 11:32 tarihinde demiş ki: angelcim ora avustralya bura turkuy ona bakarsan normal bi japonun 3 katıyım ama soluyo muyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicholai Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 aldigin oyun orjinal degilse, uzerinde de ihtiyacın olan kodu bulamazsin. kodu online olarak alman mumkun mu bilmiyorum, tradespot.net'te bazen kullanicilar o tarz seyler satiyolar, osi'nin kendisi de belki satiyordur (www.uo.com). daha da bulamazsan bu site'ye orjinal account almak istedigine dair mesaj at.[hline]together we stand, divided we fall... Roger Waters Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 ya belkıde adam gercekten orjınal almıstır,kıtapcıgın arkasında numaralar arkadas ordan bak.[hline]Simofle O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar