Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Hayvancağız oyun oynamak hayal ediyor aynen bi çocuğun yaptığı gibi noolacak ya, perde falan naaptınız öyle. Sonuçta yeteri kadar gelişmiş bi zekası var kedinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Hayvanın korkudan kalp atışları hızlanıyor ve bir köşeye sinip kalıyor. Ne oyunu arkadaşım? Oyun yaptığı anları bilirim ve anlarım. Sanki birisi onu sevmeye çalışıyomuş gibi oluyo oda garip sesler çıkararak havaya bişeyi takip ediyormuşçasına bakınıyor ve kaçıyor.. uzun sürede kendine gelemiyor. Bunu neden bu şekilde dalga konusu yaptınız anlayabilmiş değilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 edit: 2 kere gönderdim sorry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 ne dalgası ya :S kedi özgürlüğü seven bi hayvan, dışarıya bi şekilde alıştıysa dışarıya çıkarmayınca böle deliriyo evde, benimki de aynısını yapıyodu. şımarıyo direkt. hiç dışarı çıkmamış kedilerde de bazen hırçınlık oluyo aynı şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 (tu) Bir de la havle vela corvette diyesim geldi imzada görünce... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 ben 5. kedimi besliyorum bizim evde hiç böle bişeye rastlamadım..cin yok demekki bizde:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 La Havle ya ! Tamam abi ben konu açmadım siz de bişey yazmadnız oke? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 ama açtın eheh x( bide gittin onaylattın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Lopeth said: öl lopeth öl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 bence de. buda gol muhabbeti de oldukça kötüyddü zaten. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 buda muhabbetini hiç hatırlatma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 konu amacından cok sapmıs arkadaslar,yapmayalım etmeyelim bunu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar