nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 o neydi öyle be vurdun kırdın gectin dum tıs kalbim paramparca yuregim ellerinde BÖ-HÜ ! sana yemek yapmıstım makarna ustelik ketcaplı ama tonbalıgı atmadım param yoktu...yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 gece olmus saat bilmem kac spam mail gemis penis enlarç sildim hepsini msn de bi garip bu gece eski sevgilileri ignore listesinden cıkardım o kadar umutsuzum cok karı kacırdım asjgfadsgkdshag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Çok başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 ahah öksürmekten ölücem :) eline sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 aslında progresif şiirler topiği olsa bitane oraya yazılsa böyle güzel olur ( evet ekşisözlükteki progressive gece şiirleri başlığına özendim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 İlkini değil ama ikinciyi çok tuttum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 fede said: aslında progresif şiirler topiği olsa bitane oraya yazılsa böyle güzel olur ( evet ekşisözlükteki progressive gece şiirleri başlığına özendim) evet iyi olur acsakmı ki ?garbıça donmesinden korkuyorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 uydu ve pembe astronotlar uydular vardı uzayda asılı neşeli ve şen yorungeye oturtulmus ah ne erotik ve müstehcen astronot iyiydi fakat o da uydu bu uyduya dedi yavas ol gelcen uzayda sex ve şener şen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 yetenek böyle bişi olsa gerek...taktir ediyorum ve proxy kullanaraktan rep'ine tavan yaptiriyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar