Flaneur Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 an itibariyle saçmaladı... ya sizde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 şuan patlamış durumda sorun bendedir diye modeme reset falan attım ama nafile girmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Bugün öğlen de olmuştu ine olmuş demin bi girdim herkes offline sonra patır patır geldiler düzeldi heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 giremiyorum. giremeyince bi kötü oldum bi depresyonik oldum bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flaneur Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 demin bende de düzeldi sonra tekrar göçtü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 gelir birazdan raaaat olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 öğlen de oldu aynısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 sorun sende değil bende. olmuyor işte nabalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flaneur Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 tamda arkadaşla önemli birşey konuşmaya başladık adam yurtdışında muhabbet öyle bir yerde kesildiki engelledi sanacak xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Ya kimseye attıklarım iletilemiyor şimdi de. Firefox download day henüz resmen başlamamış olsa da o anlara gelmesi ne güzel değil mi. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Flaneur said: tamda arkadaşla önemli birşey konuşmaya başladık adam yurtdışında muhabbet öyle bir yerde kesildiki engelledi sanacak xD tese for dı vin diyorum başka bişey demiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 neyse efenim geri geldi neyseki msnmiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flaneur Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 evet mesajlar gitmiyor şimdide... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 evet ya iletilmiyo. sinir oldums. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 çok acı saçmaladı msn, ben de ve listemdeki herkezde de öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Mesajlar gitmiyo ben dayanamadım kapattım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 önemli muhabbetleri mail olarak yollayın bu arada, hotmail çalışıyor edit: an itibariyle gtalk ı keşfetmiş bulunuyorum, tasarım açısından msn e takar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 hotmail.com bile açılmıo bende.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 evet sıçışlarda msn an itibariyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 sorun düzelt diom düzeltmio...turk telekoma kafam girsin... uysada kodum uymasada kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 msn iyi de çevresi kötü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 çöplükte tartışıyorduk biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 tt le alakası yok ben yurtdışındayım yine giremiorum direk amerikadan çökmüş veya server nerdeyse:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 USCOM ALLAH BELANI VERSİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar