Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sigara bırakma poliklinikleri..

MuDo

Öne çıkan mesajlar

İzmir'in çeşitli yerlerinde açıldı geçenlerde bende 2 haftadır içmiyorum ancak sıkıntılı geçti bugün baya hele öss den 1 gün öncesi berbattı. Diyorum ki bu polikliniklere gitmem benim yararıma olur mu yoksa ben devam edeyim mi kafada bitirdim abi ben içmiyorum artık demeye.. İçmiyorum içmeyeceğimde kesinlikle böyle birşey söz konusu değil sadece diyorum ki sinir stres kalksın ortadan..
Sosyal ağlarda paylaş

Sorun sigaraya dayanamamazlık değil sadece stres ve sinir nasıl ortadan kalkacak onu merak ediyorum.. Kesinlikle içmiyorum geberceğimi bilsem bile bitti hocam bitirdim kafamda ya yanımda 2 paket uzun parlement bitirdi namussuzlar ve sürekli al bi dal dediler ancak bakmadım bile sadece sinir oluyorum neden ama ya ben bitirdim kafamda nedn sinir oluyorumm?? Birisi yanımda sigara içtiği zaman sinir olmamalıyım böylece tamamen bitmiş olur aslında diye düşünüyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

alkol isin icine girince dayanamıyorum yakıyorum ben,bi de afedersin cok yavsak arkadaslarım var cok agır tahrik ediyolar,5-6 senedir sigara ile icli dıslıyım fakat asla duzenlı bi icici olamadım belki de bu yuzden tam bırakamıyorum,demek istedigim sigarayı bırakmak icin ilk once gercekten iciyo olmak gerek
Sosyal ağlarda paylaş

Günde 2 paket içiyordum bende valla istersen aydı yılda bir tane iç zararlı hocam yazık akciğerlere gerçekten çok yazık.. O simsiyah hali aklıma geldikçe kendimden nefret etmeye başlıyorm daha çok tiksiniyorum sigaradan.. Sadece sinirlenmemek istiyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...