ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Gitar konusunda çok acemiyim, bir zamanlar 1 ay kadar ders almıştım sonra sıkılıp gitarı bi kenara atmıştım. Yeniden başlamak istiyorum ama ders filan uğraşmadan kendi başıma öğrenmeye çalışırsam daha geç sıkılırım diye düşünüyorum. İşin aslına gelirsek; evde kendi başıma gitar öğrenmeme-çalışmama yardımcı olabilecek programlar, e-booklar filan arıyorum, tabii bedava olmaları işime gelir. Ama oldukça detaylı bir şekilde anlatması lazım, zira öğrendiklerimin çoğunu unuttum neredeyse. Bi de e-book olması şart değil, almamı tavsiye edeceğiniz kitaplar da olabilir(zor bulunan ya da pahalı kitaplar olmasın ama) (edit: klasik gitardan bahsediyorum bu arada) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 ilk once konuya su noktadan gireyim ; ders alırsan ozellıkle iyi bi hocadan her zaman icin ilerleme kaydetmen daha hızlı olur,ha derssiz olmaz demiyorum fakat duzenli ders alıp da 1 senede kendine muzikle ilgili katcagın seyleri ders almadan kendi cabanla 2 senede katarsın ebook program olayına gelince gitar konusunda tek otorite guitar pro adlı programdır,en acemisinden profesyoneline kadar cogu gitarist bu programı kullanır,guitar pro bi sarkı yazmana bu sarkıya davul flut org vb... ekstra ensturmanlarda ilave etmene ve aynı zamanda bi sarkıyı analiz etmene yarar,atıyorum led zeppelin - kashmir icin gitar solosu atmak istiyosan davulun ritm gitarın sesini kısarsın yalnızca soloyu dinlersin ve istersen tab istersen nota olarak program sana soloyu gosterir,pek acıklayıcı olamadım ama basit bi program indirip kurarsan kendin cok rahatlıkla cozersin zaten,shareware degıl lisans istiyolar maglum crack le ugrasman gerek ve yanında sarkı arsivi indirmelisin ebook icin internette cesitli bloglar var google dan arastırsan bulursun istersen ozelden bana ulas bi kac tane link ve bi kac blues hakkında ebook um var sana yollayabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kehribar21 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 www.justinguitar.com Bu eleman çok güzel anlatıyor olayı. Teori kısmı sitesinde videolar vs de Youtube da yüklenmiş durumda. (Artık proxy falan halledersin (:P) ) Şiddetle tavsiye edilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flaneur Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 vayy be demek gitar konusunda yardın ha? bravo! tek rakibin vai artık! kutlarım !!! (msn bozuk kusuruma bakmayın saçmalamam lazımdı acilen...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 kendi kendine sıkılmazsın, sonuçta olayda bir sorumluluk baskısı olmayacağı için. teori kısmında işin zor, ama var olan besteleri çalmak için guitar pro yükleyip, çalabilirsin. şarkıyı çözmeyi çok kolaylaştırıyor program sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Berklee nin kitabını bulabilirsen bir yerde başlangıç için çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kuzeyli Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 bende kurs almadım kendim öğredim ve çalışıyorum. gitar pro çok iyi gerçekten de. kurs almıycaksan çok çalışman gerek,yani kendini tatmin edebilmen için çalışmalısın gitarla. ben bundan zevk aldığım için hafta sonları günde 8 saat civarı gitarla geçiriyorum =) umarım istediğin seviyeye gelirsin gitarda kendi çabanla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar