Cin Ruhi Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 yau backspace'e basıyom, süper yazılım beni bir önceki sayfaya yönlendiriyor. tabi bu arada yazdığım yazıdaki hatayı siliyim derken text'ten oluyorum. pehh.. doktor nedir bunun çaresi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 opera kuruyorsun mesela.. sayfada geriye gittin mi yanlışlıkla.. sorun değil. yukarıdan ileri tuşuna basıveriyorsun ve yazın olduğu yerde duruyor, hâlâ! seni bekliyor bi nevi.. tabi daha da kolayı backspace e nerede bastığına bakmak da olabilir. ancak opera candır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 firefox da da öyle bi özellik var sırf opera değil. bi de backspace e text kutusundayken basarken öyle yapmaması lazım. yoksa metini nasıl sileceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 firefox ve operada backspace'in nerede çalışacağını ayarlayabilmen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 roket adam said: firefox da da öyle bi özellik var sırf opera değil. bi de backspace e text kutusundayken basarken öyle yapmaması lazım. yoksa metini nasıl sileceksin. ehaha fanatik ff.ci alınganlığı.. ff'yi çok kullanmadığım için said: opera kuruyorsun mesela.. dedim zati.. ehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 abimin ne iş başvuu formları yattı öyle peyh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 ya bilmiyorum bazen post data mı filan diye soruyo o zaman nanay oluyodu. şansa artık ne gelirse. standart bi özellik bütün browserlara koymuşlar heralde.. benim asıl merak ettiğim gerçekten backspace'i kullanıp önceki sayfalara giden insanlar olup olmadığı.. tabi amcamlar fiber kablolarla bağlınıyolar. onlar için harddiski dolaşmaktan farksızdır heralde web sayfası dolaşmak hıh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar