Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dünya Kupasında 3.olduktan sonra tr.futbolu geriledimi


insight_13

Öne çıkan mesajlar

Hayır gerileme yok...Bence türk halkı çok fazla şey istediği için başarısız gibi görünüyolar...

Düna kupasından önce Türk Milli Takımının bir hiç olduğunu da unutmayalım...[signature][hline]_NoelBaba_ ''Orkidin şarkısını her akşam televizyonda dinliyorsam Ajdarı(Vatana millete mal olmuş şahsiyeti) hayli hayli dinlerim'' der.Nane nane nane nanna nanna ne!!! :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu kadar iyi futbolcularin basina Senol Gunes gibi insan getirilirse sirf hemseri ayagina ee daha ne beklenir.
ayrica Raşit Çetiner i getirmenin tam sirasi milli takimin basina.Tamda genclesme donemine girmisken.[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nukem_Verite, 10 February 2004 17:27 tarihinde demiş ki:
Adana'nın hocası[Yılmaz Vural]


Yılmaz Vural falan gelirse koparım... medya Şenola bile taktığına göre karizması yok diye Yılmaz Vurala sürüngen falan derler herhalde[signature][hline]_NoelBaba_ ''Orkidin şarkısını her akşam televizyonda dinliyorsam Ajdarı(Vatana millete mal olmuş şahsiyeti) hayli hayli dinlerim'' der.Nane nane nane nanna nanna ne!!! :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bence 3. olmak için ne yaptık bunu düşünelim.

3. olurken yendiğimiz iyi hangi takım var? Son yüz yılın en ballı rakipleri gelmedi mi? Tek zorlu rakibimiz olan Brezilya'ya iki kere yenilmedik mi? Gruptan çıkmamız zar zor olmadı mı ?

Öncelikle "3. olmak = iyi oynamak" mı bu soruya cevap verirsek o zaman ilerledik mi geriledik mi cevap verebiliriz.

Bence Türkiye'nin takımlar seviyesindenki futbolu ilerledi. Anadolu takımlarının bile neler yapabildiğini tek tek gördük. Bence bu ligimizin daha da kaliteli bir hale geldiğinin göstergesi.

Ama Ulusal futbolumuz hala olduğu gibi kötü. Yönetim kötü. 2004 Avrupa hayallerimizin suya düşmesi de bunun bir kanıtı. Cumhuriyet tarihinin en kötü teknik ekibi ile Cumhuriyet tarihinin en büyük başarısını yakalamamız da ne kadar büyük bir irony...[signature][hline]Silencer
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bence hiçbişi değişmedi. tek fark gs sayeinde takımlar avrupadan eskisine göre daha az korkmaya başladı. ulan bu herifler benden yetenekli değil ki demeye başladılar.

vizyon yani.

raşit çetiner iyi oynatabilir takımı doğrudur ama zihniyetten bahsediyoruz. türk futbolunun içine edilir bence o gelirse.

bence yabancı biri de getirilebilir milli takımın başına şenol güneşten iyidir
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yılmaz Vural Nurullah Sağlam vb dinozor olmuş teknik direktörler ile hiç bişey olmaz zaten iyi olsalar gittikleri takımlarda başarı gösterirler adamlarda istikrar yok bi kere belki bi capello veya trapattoni tarzında birileri gelirse ve bence yabancı olmalı o zaman başarı artar.
3. olmak küçümsenmemeli brezilya'yı yenemedik ama adamlara ecel terleri döktürdük kolay takım olan senegal formunun zirvesindeydi adamlar herkesi devirdi geçti japonya ev sahibiydi bunlarda küçümsenmemeli ama Şenol Güneş olmasa o kupaya o kadar yaklaşmışken sahip olabilirdik neyse artık beklicez diğer dünya kupalarını.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Haluk Ulusoy varken bizden bi bok olmaz , adam gitti Şener Erzik in aldığı şampiyonlar ligi finalini kendi yapmış gibi gösteriyor bukadar şerefsiz bir herif görmedim ben.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
hasansemre, 11 February 2004 13:32 tarihinde demiş ki:
...Nurullah Sağlam vb dinozor olmuş teknik direktörler ile ...


genel olarak görüşünde haklı olabilsen de senden nurullah sağlaım çalıştırdığı takımları saymanı rica edecem. o teknikdirektörlük işinde yeni bile[signature][hline]a.k.a wicked
Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki:
geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P
Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...