Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sunwell needs more trash

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

Suark said:
Boss keserken
raid liderini değiştirin.

Şehir efsanesi evet biliorm

ama gerçek =)
Farklı classtan liderlerle girin

Boss keserken değiştirmek işe yaramaz. Eğer gerçekten raid liderin ektisi varsa bile raid kurulurken yapmak lazım bunu. Çünkü bir raid kayıt olduğu an tüm bossların drop tableleri hasaplnıp oluşturuluyor. Yani raid ID aaldıktan sonra yapacağınız hiçbir şey işe yaramaz.

O sebeple şehir efsanesine inanıyorsanız yada biz şansızmızı deneyecez diyorsanız her hafta başka bir classtan bir ile kurun raidi.

Not: Her hafta aynı kişinin kurduğu raidde hep aynı item düşmesi ile ilgili bir efsane gerçektende vardır.
Sosyal ağlarda paylaş

bostan once derken ole ıste =)
ama raidi resetlemeye gerek yok snaırım ya, direk baska adama verın sataşmadan once

Bak dıodum 5 mande, rogue liderse mage dropu
warrior liderse priest-pala dropu gelıo die

dun deneedık daha, bf den son bossa kadar oldugu gıbı +heal azcık +damage veren spili clothlar dustu
son bossta dedimki
ula bi rogue a ver,
kaptım kemeri.

Yok anam, var bole bısı
489234789234723982 kere onyxia kestiydik aynı liderle zamanında kafalık dusmemıstı benım druıde.
Sora bigun ben yokken, o lider yokken gırdıler pat dustu.
Sosyal ağlarda paylaş

e şans diede bişi yok ona bakarsan =)))

sen inan bana gurban, bak mesela
world drop epik mi dustu?
veya cok guzel bi esya

ver gariban birine,
bi sonraki buyuk raidinde oldugu gıbı sana dusecek hersey.

Öle bişiki düşürdüğüm tüm world epik droplar birilerine yardım ederken dustu.
eheh
Sosyal ağlarda paylaş

Valla 3 seneden fazladır oynuyorum şu oyunu. Nerdeyse 10 tane kadar world drop düşürdüm. Hepsindede aynı senaryo oldu.

Genelde ya ata yeni binmişken yada yeni bir mob kesmişken bir mob peşime takılıyor, ben sallaımıyorum yoluma devam ediyorum mob o kadar uzun süre kovalıyor ki beni, ikide bir daze ediyor vs vs geliyorda geliyor. Sonunda "yeteeeer beeee" diye inip kesiyorum ve world drop düşüyor :D.

Artık bu olay o kadar fix bir hale geldiki, ben icgüdüsel olarak beni normalden biraz fazla takip ettiğini hissettiğim mobu inip kesmeye hazır oynuyorum oyunu. En son bu duruma 1 ay kadar önce düştüm gene world drop düşünce yuh dedim artık. yakında gözüm moblarda agro ala ala dolaşacam tüm haritalarda :D.
Sosyal ağlarda paylaş

FreEmoon said:
Valla 3 seneden fazladır oynuyorum şu oyunu. Nerdeyse 10 tane kadar world drop düşürdüm. Hepsindede aynı senaryo oldu.

Genelde ya ata yeni binmişken yada yeni bir mob kesmişken bir mob peşime takılıyor, ben sallaımıyorum yoluma devam ediyorum mob o kadar uzun süre kovalıyor ki beni, ikide bir daze ediyor vs vs geliyorda geliyor. Sonunda "yeteeeer beeee" diye inip kesiyorum ve world drop düşüyor :D.

Artık bu olay o kadar fix bir hale geldiki, ben icgüdüsel olarak beni normalden biraz fazla takip ettiğini hissettiğim mobu inip kesmeye hazır oynuyorum oyunu. En son bu duruma 1 ay kadar önce düştüm gene world drop düşünce yuh dedim artık. yakında gözüm moblarda agro ala ala dolaşacam tüm haritalarda :D.

+1 mob resmen kes beni kes beni epic var bende dior 13 lvl altımdaki mobdan daze yiyip kesmiştim epic düşmüştü.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...