Baalzebub Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 evet kesinlikle oyle, ben 1 kere gordum pattern. hos daha legendary gormedim gerci, ama patternlerin cok cok zor dustugu bir gercek sunwell'de. hyjalda bt de zirt pirt dusuyor ama cogu gereksiz. sunwell trashinde de en cok drop rate i olan thrown yanilmiyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 random drop olayı cidden ömür törpüsü 8-9 aydır legionkiller band of abyssal lord , akamadan dps eldiven felan düşmedi,saçma salak caster lootları her hafta düşüyor. sırf supremustdaki druid idol 10 kere düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 o idol de ne gereksizdir var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Boss keserken raid liderini değiştirin. Şehir efsanesi evet biliorm ama gerçek =) Farklı classtan liderlerle girin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 loot tamamen random olmasa %100 etkili warglaive düşüürme metodu var ej forumlarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 diil diil eminim ben =) tabiki kesinlik yok kanıt yok sadece tecrube var blizz kendisi çıkıp bole bısı yok dese var =) Bide şey var, başkalarına yardım edın ya iyi droplar alıosunuz ya cok paranız felan oluo valla karma ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Suark said: Boss keserken raid liderini değiştirin. Şehir efsanesi evet biliorm ama gerçek =) Farklı classtan liderlerle girin Boss keserken değiştirmek işe yaramaz. Eğer gerçekten raid liderin ektisi varsa bile raid kurulurken yapmak lazım bunu. Çünkü bir raid kayıt olduğu an tüm bossların drop tableleri hasaplnıp oluşturuluyor. Yani raid ID aaldıktan sonra yapacağınız hiçbir şey işe yaramaz. O sebeple şehir efsanesine inanıyorsanız yada biz şansızmızı deneyecez diyorsanız her hafta başka bir classtan bir ile kurun raidi. Not: Her hafta aynı kişinin kurduğu raidde hep aynı item düşmesi ile ilgili bir efsane gerçektende vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 yalan o. illidan veya archimonde'dan once millete bedava pot veriyordum, flask verdigim bile oldu. ama 4.5-5 aydir 1 tane bow gormedim hala. lootun random olduguna da inanmiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 bostan once derken ole ıste =) ama raidi resetlemeye gerek yok snaırım ya, direk baska adama verın sataşmadan once Bak dıodum 5 mande, rogue liderse mage dropu warrior liderse priest-pala dropu gelıo die dun deneedık daha, bf den son bossa kadar oldugu gıbı +heal azcık +damage veren spili clothlar dustu son bossta dedimki ula bi rogue a ver, kaptım kemeri. Yok anam, var bole bısı 489234789234723982 kere onyxia kestiydik aynı liderle zamanında kafalık dusmemıstı benım druıde. Sora bigun ben yokken, o lider yokken gırdıler pat dustu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 alakası yok tamamen şans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 e şans diede bişi yok ona bakarsan =))) sen inan bana gurban, bak mesela world drop epik mi dustu? veya cok guzel bi esya ver gariban birine, bi sonraki buyuk raidinde oldugu gıbı sana dusecek hersey. Öle bişiki düşürdüğüm tüm world epik droplar birilerine yardım ederken dustu. eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Valla 3 seneden fazladır oynuyorum şu oyunu. Nerdeyse 10 tane kadar world drop düşürdüm. Hepsindede aynı senaryo oldu. Genelde ya ata yeni binmişken yada yeni bir mob kesmişken bir mob peşime takılıyor, ben sallaımıyorum yoluma devam ediyorum mob o kadar uzun süre kovalıyor ki beni, ikide bir daze ediyor vs vs geliyorda geliyor. Sonunda "yeteeeer beeee" diye inip kesiyorum ve world drop düşüyor :D. Artık bu olay o kadar fix bir hale geldiki, ben icgüdüsel olarak beni normalden biraz fazla takip ettiğini hissettiğim mobu inip kesmeye hazır oynuyorum oyunu. En son bu duruma 1 ay kadar önce düştüm gene world drop düşünce yuh dedim artık. yakında gözüm moblarda agro ala ala dolaşacam tüm haritalarda :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 :D bole gereksız moblardan dusuolar hakkaten :p bide bi şey oluştu bende, mesela herb topluyorum lvl 20 yaratık gelıo vuruo bana kesıorm lootlamak zor gelıo sonra ıcımden "ya epix varsa" diyip donup alıorm =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 of o cok pis bi olay bendede var .P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 FreEmoon said: Valla 3 seneden fazladır oynuyorum şu oyunu. Nerdeyse 10 tane kadar world drop düşürdüm. Hepsindede aynı senaryo oldu. Genelde ya ata yeni binmişken yada yeni bir mob kesmişken bir mob peşime takılıyor, ben sallaımıyorum yoluma devam ediyorum mob o kadar uzun süre kovalıyor ki beni, ikide bir daze ediyor vs vs geliyorda geliyor. Sonunda "yeteeeer beeee" diye inip kesiyorum ve world drop düşüyor :D. Artık bu olay o kadar fix bir hale geldiki, ben icgüdüsel olarak beni normalden biraz fazla takip ettiğini hissettiğim mobu inip kesmeye hazır oynuyorum oyunu. En son bu duruma 1 ay kadar önce düştüm gene world drop düşünce yuh dedim artık. yakında gözüm moblarda agro ala ala dolaşacam tüm haritalarda :D. +1 mob resmen kes beni kes beni epic var bende dior 13 lvl altımdaki mobdan daze yiyip kesmiştim epic düşmüştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Suark said: lootlamak zor gelıo sonra ıcımden "ya epix varsa" diyip donup alıorm =) Haha bende çok yapıyorum bunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 süreki aynı kişiler ile giriyoruz 4 haftadır illidan dan aynı droplar düşüyor bu hafta değiştircez bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Bir türlü indirip de dinleyemedim şunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar