Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 http://forums.worldofwarcraft.com/thread.html?topicId=7116574767&sid=1&pageNo=1 /discuss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Epic drama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 o mage in gear bombaymış.. http://www.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Hellscream&n=Devana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 öf dsfgkdlsf o gearla sunwell e giriliyosa ben çoktan oyunu bitirdim dsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JungleRRx Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 less QQ more pewpew Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 amma kari war be raidde ben 3 tane saydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 BonePART said: amma kari war be raidde ben 3 tane saydim http://www.myspace.com/somesimgirl :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JungleRRx Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 off owned :D kalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Adam mage. Gear farketmez ki. Su yapip buff atiyor iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 -Wissy said: Adam mage. Gear farketmez ki. Su yapip buff atiyor iste. Muhahahaa off blizzard off azına s...m senin. Mageleri düşürdüğün duruma bakta ağla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 peki ya portal? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 pug mi bu? nasil ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 abi trash farmliyolar boss kemsiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Mavi gearla kalece kadar gidemezsin ama, bu adam mage diye exception olmali cidden, sheep buff su yapsin diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 BonePART said: abi trash farmliyolar boss kemsiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 dosya silinmiş : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 ilk robotta dagılır raid. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Kaede said: BonePART said: abi trash farmliyolar boss kemsiyolarkalece kadar 5 tane boss var cunku di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Ondan şikayet ediyorlar işte. Need moar trash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 http://www.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Hellscream&n=Devana ahahah su gear ve chest super olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Guzel bir fire gear ile sunwel yapan magede sux değil abartmaya gerek yok. Armorydeki eleman içinse spot israfı der geçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Ya şu dropların rate ini arttırsınlar lütfen ya. Nisandan beri lw chest i bekliyorum hala düşmedi. Allahın belası shaman gloves u düşüyor sürekli. Essence of immortals ı keşke kaldırmasaydı blizzard, ne güzel 2-3 tane recipe veriyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Sunwell trashlar hayata küstürdü beni :D oyunu bırakma sebebim olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Wispy said: Ya şu dropların rate ini arttırsınlar lütfen ya. Nisandan beri lw chest i bekliyorum hala düşmedi. Allahın belası shaman gloves u düşüyor sürekli. Essence of immortals ı keşke kaldırmasaydı blizzard, ne güzel 2-3 tane recipe veriyordu. 6 ay boyunca dsumesini bekledim bunun. sanirim sadece 2 yada 3 raid kacirdim, onlardan birinde dusmustu. essek sansi mi denir artik ne denir bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Trashten caster robe'u , illidan'dan legendary dusmesinden az dusuyo gibime gelio ufak ufak. Saka gibi bisey ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar