deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Haha yavaş kas sen de :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 açmayın druid kasmayın kasarsanızda arena girmeyin pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 yıllarca warriordan sorna yenı serer'a gectiğimizde baska class rollıyım dedim. rogue actım bı tane, o moblara yaklaşmak o kadar baydıkı yarappım oy oy oy, her mob'a 25 yard komaş ne işkenceymiş.... halbuki charge'la istediğin yerde istediğin zamandasın! düşmanının dıbınde ve attack cycle'ın basında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 PassivE_KesH said: bi kere benim druid nedir diye sormam lazım onun çinde topic açmam lazım off.. :D Druid suanda pvp de en cok aranan healer class diye biliyorum. Bende bir druid acicam bi baslayabilsem. Druid nedir diye soruyosan gercekten? bunlar temel bilgiler. Google da druid yaz yeterince bilgi bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Cuce said: yıllarca warriordan sorna yenı serer'a gectiğimizde baska class rollıyım dedim. rogue actım bı tane, o moblara yaklaşmak o kadar baydıkı yarappım oy oy oy, her mob'a 25 yard komaş ne işkenceymiş.... halbuki charge'la istediğin yerde istediğin zamandasın! düşmanının dıbınde ve attack cycle'ın basında. Bu olayin dezavantajlari da var. Langirt die 5 mobbun arasina dalmag gibi bi problemle de karsilasabiliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Langırt diye 5 mobu kesebiliyorsun da ama :P , sweeping strikes+heroic spam xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 bi warlock açtım lvl 7 mi 8mi ne yaptım imp minionumla 2 eleman buldum aynı questten takıldık biraz zevk aldım gibi hatta bi yerde kesildik baya raat güzeldi bakalım napıcam :) passive venturodayım ben the venturo co mu ne adı gel orda başla takılalım ehe :) druidmi denesem bide :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Druid locktan daha zevkli bence, bir de eğer tanıdığın wow oynayan insanlar varsa son hallerine bir bak charların çok farklı olabiliyorlar çünkü 70 lvl olduklarında. Her karakteri 20lvl kasabilirsin de 10 saat civarı sürüyor 0-20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar