shapshal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Ya şimdi bi arkadaştan Sidewinder gamepad buldum çok cici çok güzel. 2 kişilik eğlenceli tek bilgisayardan oynanabilen hangi oyunlar var? Sıra tabanlı oyunlar ve spor oyunları dışında?[signature][hline]Gitar Nubisi ------------ Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki: burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 worms oynayın en güzel hotseatli oyun o :)[signature][hline]Eaglef Ifock of Eclipse,TR (Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 he heey... worms'un adını bile duymak coşturuyor beni. Hot seat istiyorsan ve otomobil'i spordan saymamak gibi bir ayrıcalık yaparsan nfs 2.... tabii tercihine göre daha yeni bir vers. oynayabilirsin. (ama nfs 2'den şaşmamak lazım bence)[signature][hline]Kenderleme, 14 February 2004 16:22 tarihinde demiş ki: Elizabeth'in de sevgililer gününü kutladım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 heroes of might and magic serisi birde RISK... ama 1-2 gün sürer[signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar