angryman Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 beyler ben uo server i kurdum ama script yazamıyorum bunun bir kitabı sitesi filan yokmu tam olarak öğretecek ben www.paticik.com/script yerine girdim yazıları okudum scrişpt leri inceledim ama bir bok anlamadım şirketlere web sayfasi yapan biri olarak bana yardım edecek insan arıyorum yaw......................[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 said: angryman, 14 February 2004 19:00 tarihinde demiş ki: www.paticik.com/script yerine girdim yazıları okudum scrişpt leri inceledim ama bir bok anlamadım 'Bir Bok Anlamadım' Gibi Terbiyesizce Konuşma.. Script Yazmak Oğrenmek Istiyorsan Paticik/Scripts Bolumundeki Scriptleri Indererek ve Inceleyip Deneyerek Ogrenebilirsin..[signature][hline]+Ravena And Other's+ Coming Soon Your Dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MumChamber Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=33466[signature][hline]its supersonic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar