Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Metallica-Death Magnetic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
raw power said:
Albümde kötü şarkı yok.The Unforgiven III'e o ismi koymaları yanlış olmuş,insan beklentiye giriyor haliyle.Fakat şarkı kötü olmadığı gibi beklentileri de karşılamıyor.Enstrümental olan şarkı Suicide & Redemption'da bana göre biraz zayıf.Geri kalan şarkıların hepsi çok güzel.Özellikle The Day That Never Comes,All Nightmare Long ve This Was Just Your Life muhteşem olmuş.

Muhteşem şarkılar listesine The Judas Kiss'i de ekleyeyim.Harika albüm ulan!
Mesaj tarihi:
her dinleyişimde daha güzel gelmeye başladı bu albüm nedense. the end of the line'ın riffi beni benden aldı şimdiden. unforgiven 3 ün de sözleri baya hoşuma gitti, kurgusu da. dinledikçe sevilcek bu albüm daha da sevilcek.
Mesaj tarihi:
dinledikçe daha bi sevicem eminim.
konserde ve yayınlanan şarkılarda gitar tonları çok üzmüştü beni ama albümde daha dolu tonlar sanki.neticede cillop gibi metal albümü oldu hem de 2008 de.yeni bişeyler dinlemek her türlü çok güzel duygu.

ama ben fazla iyimserim sanırım.st.anger'ı da baya beğenmiştim.
Mesaj tarihi:
oha be! beklentilerimi epey indirgemiştim hatta albüm ne zaman çıkacak diye takip etmeyi de bırakmıştım patlamasın biyerimde diye.

şahane olmuş, hepsini dinlemedim gerçi henüz ama gidişat süper
Mesaj tarihi:
that was just your life bana nedense DT'nin constant motion'unu anımsattı.. epey hem de.

unforgivenIII felaket, albümün en zayıfı gibi duruyo şimdilik gözümde.
Mesaj tarihi:
lars biraz öne çıkim demiş sanki, diğerleri de tahammül etmek zorunda kalmış gibi ya. davullar çok yoruo saçma sapan şeyler yapmış adam. eski albümlerde olması gerektiği gibiydi tam. bozdu lars, gerçi hiç bi zaman sevmezdim ama uyardı yani ritim tutardı işte hehe.
Mesaj tarihi:
adama bok attık yıllardır, o da "yeter huleeeyn, arkada ritm tutmucam bu sefer, albümde davul duyacaklar artık" demiş ama keşke demeseymiş. biz onun basit ama silik davullarını sevdik. xD

ilk 3 yaparsam şu an;

The Judas Kiss
The End of Line
All Nightmare Long

hele judas kiss'de bow down dizesi ile başlayan 25 saniyelik kısım konserde stad yıktırır, bu ne agresiflik James!!1!!1
  • Yeni Oluştur...