Llama Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 çıktımı şimdi albümde sağlam demişsiniz... düştü ise rapidleyinde iyilik yapın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 bunaltidan çektim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Beyler benim gönderdiğim link silinmiş,bunaltı.com'da kaliteli versiyonu var,oradan indirebilirsiniz. Oradaki link de giderse Soulseek'i deneyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 off bunaltıdan part1 iniyor daha işin yoksa bi de part 2 bekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 link versene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 raw power said: Albümde kötü şarkı yok.The Unforgiven III'e o ismi koymaları yanlış olmuş,insan beklentiye giriyor haliyle.Fakat şarkı kötü olmadığı gibi beklentileri de karşılamıyor.Enstrümental olan şarkı Suicide & Redemption'da bana göre biraz zayıf.Geri kalan şarkıların hepsi çok güzel.Özellikle The Day That Never Comes,All Nightmare Long ve This Was Just Your Life muhteşem olmuş. Muhteşem şarkılar listesine The Judas Kiss'i de ekleyeyim.Harika albüm ulan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 the day that never comes,the end of line,my apocalypse güzel olmuş baya çok beğendim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 sonunda bende kavuştum bu albüme. isteyen varsa torent dosyası falan ayarlayabilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 albüm iyi valla, dinledikçe daha da güzelleşiyor. hele the judas kiss'in aşığı oldum. BOOOW DOOOWN SELL YOUR SOUULL TOOO MEE I WILL SET YOU FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 her dinleyişimde daha güzel gelmeye başladı bu albüm nedense. the end of the line'ın riffi beni benden aldı şimdiden. unforgiven 3 ün de sözleri baya hoşuma gitti, kurgusu da. dinledikçe sevilcek bu albüm daha da sevilcek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 torrentte var sample diye koydukları şarkı fena diildi bakalım albüm nasılmış ben ümitliyim hehe /ilk şarkıyı dinliyorum direk gaza geldim lan süper olmuş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 all nightmare long slayer havası veriyo bazı bölümlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 my apocalypse ve that was just your life güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 the end of the line,the day that never comes,all nightmare long,the judas kiss şarkıları çok güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 dinledikçe daha bi sevicem eminim. konserde ve yayınlanan şarkılarda gitar tonları çok üzmüştü beni ama albümde daha dolu tonlar sanki.neticede cillop gibi metal albümü oldu hem de 2008 de.yeni bişeyler dinlemek her türlü çok güzel duygu. ama ben fazla iyimserim sanırım.st.anger'ı da baya beğenmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 -Cleglaw- said: inşallah çatır çatır riffler olur sololar olurda cevabınızı verir sizin metallica. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 oha be! beklentilerimi epey indirgemiştim hatta albüm ne zaman çıkacak diye takip etmeyi de bırakmıştım patlamasın biyerimde diye. şahane olmuş, hepsini dinlemedim gerçi henüz ama gidişat süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 unforgiven 3 .. allah belanı versin metalica Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 that was just your life bana nedense DT'nin constant motion'unu anımsattı.. epey hem de. unforgivenIII felaket, albümün en zayıfı gibi duruyo şimdilik gözümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 3 4 kere dinledim hala alışamadım albüme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 lars biraz öne çıkim demiş sanki, diğerleri de tahammül etmek zorunda kalmış gibi ya. davullar çok yoruo saçma sapan şeyler yapmış adam. eski albümlerde olması gerektiği gibiydi tam. bozdu lars, gerçi hiç bi zaman sevmezdim ama uyardı yani ritim tutardı işte hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 size de parça girişleri biraz fazla uzatılmış gibi geldi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 riffler ve sololardan bazıları eski şarkılarını andırıyor hatta bi solonun girişi eski bi şarkılarının solosunun aynısı falan hehe güzel ama albüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 lars çok abanmış davullara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 adama bok attık yıllardır, o da "yeter huleeeyn, arkada ritm tutmucam bu sefer, albümde davul duyacaklar artık" demiş ama keşke demeseymiş. biz onun basit ama silik davullarını sevdik. xD ilk 3 yaparsam şu an; The Judas Kiss The End of Line All Nightmare Long hele judas kiss'de bow down dizesi ile başlayan 25 saniyelik kısım konserde stad yıktırır, bu ne agresiflik James!!1!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar