raw power Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Cleglaw ve Mortis,mesaj kutularınıza bakın.B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 of direk unforgiven III i dinledim de beğenmedim ya :/ şimdi full albümü baştan dinliorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Broken , Beat n Scarred harika lan haha süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 cyanide çok sert olmus ilk şarkı için peeh begenmedim çok fazla suicide i've already died ohah güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 the day that never comesı sevdim ben. giydikçe açılır bu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 O PİYANOLAR KEMANLAR NE????!?!??!?! piyasa grubu olmuşlar resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 mulgear6 said: O PİYANOLAR KEMANLAR NE????!?!??!?! piyasa grubu olmuşlar resmen sanki değillerdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Bu arada dikkat ederseniz albüm direk masterlanmış davullar kafa mikmio önce verdikleri şekilde gayet ii ayarlanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 öncelikle raw power teşekkür ederim link için ama deli gibi arandım durdum sen linki yollamadan önce 171mb lik kaliteli bi torrentle albümü indirebildim. yine de sağol :) bu arada albüm beni sarmadı yahu pek. bende mi sorun var bilmiyorum and justice for all dinlerken yaşadığım gibi tempo tutma/şarkıya eşlik etme falan gibi şeyleri yapasım gelmedi hiç. öyle yapmışlar yani.. iyi kötü demek istemiyorum ama içine giiremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 mulgear6 said: cyanide çok sert olmus ilk şarkı için peeh begenmedim çok fazla suicide i've already died ohah güzelmiş Judas Kiss de iyi. SELLL YOUR SOUULL TO MEEE I WILL SET YOU FREEEE aşinaydık zaten Mission Metallica'dan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 şöyle hızlıca bi kulak attım da hepsi aynı geldi bana şarkıların O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 http://www.dr.com.tr/FO/ProductDetailForMusic.aspx?work_no=0000000261908 metallica gözümden düştü 180 lira nedir ya bi tişört poset pena mezar kutusu için 180 lira ayıp .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 utanmadan 225 ın ustunu cızmısler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Albümde kötü şarkı yok.The Unforgiven III'e o ismi koymaları yanlış olmuş,insan beklentiye giriyor haliyle.Fakat şarkı kötü olmadığı gibi beklentileri de karşılamıyor.Enstrümental olan şarkı Suicide & Redemption'da bana göre biraz zayıf.Geri kalan şarkıların hepsi çok güzel.Özellikle The Day That Never Comes,All Nightmare Long ve This Was Just Your Life muhteşem olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Şu ana kadar olan favorilerim: Broken, Beat & Scarred All Nightmare Long The Day That Never Comes Judas Kiss my apocalyspi i falna da sevmiştim dierlerine pek dikkat etmedim onlar da kulağıam bi süre sonra ii gelirse zaten albüm gayet doyurucudur benim için ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 gayet sağlam olmuş albüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 albüm gerçekten çok sağlam. metallica gene yaptı yapacağını.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 yes ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 suicide & redemption, vai'nin bad horsie'sini andırıyo sanki biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 bu ne abi unforgiven ın ne alakası var diğer ikisi bi konsept üzerineydi yani bu bambaşka alakasız bişey. Zaten ismini görünce bi tiksinti vermişti artık tutan bişeye abanıp bu kadar sömürme olayı. St.Anger dan çok daha iyi bi albüm de bana gitmedi ben beğenmedim. Metallica ya pek benzetemedim ama güzel bir albüm seveni çıkar diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Judas Kiss falan baya iyi. ama lütfen biri şu wahı Kirk'ün elinden ayağından alsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 wah eskisi kadar çok kullanılmamış aslında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 nerde what i've felt what i've known ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 çok fazla abanılmış aletlere şahsen yani ne bilyim eski ateş yakalanmayamı çalışılmış bilmemde olmamış slow şarkılar gayet güzel unforgiven 3 the day that never comes . unforgiven 3 metallicadan uzak da olsa güzel olmuş aslında o klip unforgiven 3 e daha çok gidermiş diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 unforgiven 3 güzel de unforgiven değil yani. İlk ikisi belli bi pattern ı takip eden şarkılardı bunun uzak yakın ilgisi yok sadece ilgi çekmek için ismi bu konulmuş gibi duruyo şarkının. Tabi öyle güzel iki şarkının ismini harcamak oluyo bana göre bu anlamını kaybettiriyo ilk ikisine böyle ihanet edip. Heeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar