Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Metallica-Death Magnetic

Lethious

Öne çıkan mesajlar

öncelikle raw power teşekkür ederim link için ama deli gibi arandım durdum sen linki yollamadan önce 171mb lik kaliteli bi torrentle albümü indirebildim. yine de sağol :)

bu arada albüm beni sarmadı yahu pek. bende mi sorun var bilmiyorum and justice for all dinlerken yaşadığım gibi tempo tutma/şarkıya eşlik etme falan gibi şeyleri yapasım gelmedi hiç. öyle yapmışlar yani.. iyi kötü demek istemiyorum ama içine giiremedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Albümde kötü şarkı yok.The Unforgiven III'e o ismi koymaları yanlış olmuş,insan beklentiye giriyor haliyle.Fakat şarkı kötü olmadığı gibi beklentileri de karşılamıyor.Enstrümental olan şarkı Suicide & Redemption'da bana göre biraz zayıf.Geri kalan şarkıların hepsi çok güzel.Özellikle The Day That Never Comes,All Nightmare Long ve This Was Just Your Life muhteşem olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

bu ne abi unforgiven ın ne alakası var diğer ikisi bi konsept üzerineydi yani bu bambaşka alakasız bişey. Zaten ismini görünce bi tiksinti vermişti artık tutan bişeye abanıp bu kadar sömürme olayı. St.Anger dan çok daha iyi bi albüm de bana gitmedi ben beğenmedim. Metallica ya pek benzetemedim ama güzel bir albüm seveni çıkar diye düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

çok fazla abanılmış aletlere şahsen yani ne bilyim eski ateş yakalanmayamı çalışılmış bilmemde olmamış slow şarkılar gayet güzel unforgiven 3 the day that never comes . unforgiven 3 metallicadan uzak da olsa güzel olmuş aslında o klip unforgiven 3 e daha çok gidermiş diye düşünüyorum
Sosyal ağlarda paylaş

unforgiven 3 güzel de unforgiven değil yani. İlk ikisi belli bi pattern ı takip eden şarkılardı bunun uzak yakın ilgisi yok sadece ilgi çekmek için ismi bu konulmuş gibi duruyo şarkının. Tabi öyle güzel iki şarkının ismini harcamak oluyo bana göre bu anlamını kaybettiriyo ilk ikisine böyle ihanet edip. Heeeeee
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...