Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Metallica-Death Magnetic

Lethious

Öne çıkan mesajlar

Mortis said:
kolay mı adamlar kaç senedir bu müziği yapio.

bu boktan müzik yapmak için geçerli bir sebep değil bence, yaşlıysan bunun için, yapmazsın.

şarkı başladığında oha baya güzelmiş dedim, davullar kulağa battıkça batmaya başladı, zaten kayıt bir garip, kargo'nun ilk zamanlarında böyleydi albüm kayıtları. james'in sesi ne olmuş öyle 19 yaşında gibi söylüyo??!!! ilerledikçe saçma sapan davul atakları kulağımı acıtmaya başladı, sonra zaten metalikadan nefret etme sebebim olan "sert bir şeyler yapmalıyız yeeeeaaaaah" moduna girip en boktan punktan bile saçma bir gaz moda girdi şarkı ki orada anladım gerçekten metalika olduğunu, zihniyet aynı! şu kafa yapısıyla şu yaşta şu çırpınış, gerçekten yerlerinde olmak istemezdim o kadar göklerden şuralara gelip ıkınıp ıkınıp abuk şeyler yapabiliyo olmak çok ağır olmalı.
Sosyal ağlarda paylaş

ben gayet beğendim şu 2 şarkıyı da. evet kayıtlar masterlanmamış gibi daha. Ayrıca lars her zaman öle kütük davullar yaziodu pek şaşırmadım sorun değil biz onu öle sevdik. St Angerdan çok daha ii olduğu kesin şu şarkılar. Tabi ki adamlar gidip bi Master of Puppets yapamıcaklar kendileri de demiş zaten . .
Sosyal ağlarda paylaş

Metallicaya bok atıyorum, kuul oluyorum.

James sert vokal yapar, "oha james ne olmuş. nerde o eski james peh sucks" dersiniz, soft takılır "wanna be 19" dersiniz. ilginç.. şu şarkı gayet iyi bence, 20 sefer dinlemişimdir ve her dinlediğimde kulağıma daha iyi geliyor. Cyanide ve My Apocalypse de hayet hoş parçalar. Özellikle MA.

Kim ne derse desin, ben yeni albümden gayet ümitliyim.
Sosyal ağlarda paylaş

james şimdi aradı beni. funq beğenmedi diye albümden vazcaymışlar.

metallica severim evet. Pantera, Slayer, Testament, Anthrax, Megadeth, Iron Maiden, Judas Priest, Black Sabbath, AC/DC, Manowar, Led Zeppelin, Overkill, Sepultura, Nuclear Assault, Sodom, Kreator da severim.

Lanet olsun her tarafımda kuulluk fışkırıyor. öf.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...