Gilean Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 valla bence bu fena olmamış..ilki kötüydü de bunu sevdim..james eski james olsa gayet efsane şark olrumuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 the day that never comes'ın videosuda gelmiş. http://www.metallica.com/index.asp?item=601171 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 videodan görüntüler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 PENAN OLAYIM JAMES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 parçada klipte bana one hatırlattı loo sevmedim klibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 metalika evime gelse dinlemem açık söylüyorum evet konseri kaçırdım böhüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Şarkı ve klip gayet tutarlı olmuş. Ayrıca Metallica geri dönsün, noooooluuur diyenler için, James'den geliyor. "bizden master of puppets günlerine dönmemizi bekleyenler var ama bu imkansız, siz bir insanı tekrar bakir/bakire yapamazsınız" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 laf fena takdir ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 klip bok gibi ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 eskiden tiksinirdim, artık acıyorum :D bu nasıl çırpınıştır arkadaş yazık adamlara ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 neresi çırpınış abi gayet yapiolar müzikleri işte. kolay mı adamlar kaç senedir bu müziği yapio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Mortis said: kolay mı adamlar kaç senedir bu müziği yapio. bu boktan müzik yapmak için geçerli bir sebep değil bence, yaşlıysan bunun için, yapmazsın. şarkı başladığında oha baya güzelmiş dedim, davullar kulağa battıkça batmaya başladı, zaten kayıt bir garip, kargo'nun ilk zamanlarında böyleydi albüm kayıtları. james'in sesi ne olmuş öyle 19 yaşında gibi söylüyo??!!! ilerledikçe saçma sapan davul atakları kulağımı acıtmaya başladı, sonra zaten metalikadan nefret etme sebebim olan "sert bir şeyler yapmalıyız yeeeeaaaaah" moduna girip en boktan punktan bile saçma bir gaz moda girdi şarkı ki orada anladım gerçekten metalika olduğunu, zihniyet aynı! şu kafa yapısıyla şu yaşta şu çırpınış, gerçekten yerlerinde olmak istemezdim o kadar göklerden şuralara gelip ıkınıp ıkınıp abuk şeyler yapabiliyo olmak çok ağır olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 ben gayet beğendim şu 2 şarkıyı da. evet kayıtlar masterlanmamış gibi daha. Ayrıca lars her zaman öle kütük davullar yaziodu pek şaşırmadım sorun değil biz onu öle sevdik. St Angerdan çok daha ii olduğu kesin şu şarkılar. Tabi ki adamlar gidip bi Master of Puppets yapamıcaklar kendileri de demiş zaten . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Metallicaya bok atıyorum, kuul oluyorum. James sert vokal yapar, "oha james ne olmuş. nerde o eski james peh sucks" dersiniz, soft takılır "wanna be 19" dersiniz. ilginç.. şu şarkı gayet iyi bence, 20 sefer dinlemişimdir ve her dinlediğimde kulağıma daha iyi geliyor. Cyanide ve My Apocalypse de hayet hoş parçalar. Özellikle MA. Kim ne derse desin, ben yeni albümden gayet ümitliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 metalika severim yeah diyip kuul olmak, hmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 james şimdi aradı beni. funq beğenmedi diye albümden vazcaymışlar. metallica severim evet. Pantera, Slayer, Testament, Anthrax, Megadeth, Iron Maiden, Judas Priest, Black Sabbath, AC/DC, Manowar, Led Zeppelin, Overkill, Sepultura, Nuclear Assault, Sodom, Kreator da severim. Lanet olsun her tarafımda kuulluk fışkırıyor. öf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 yaaa hyr yapsınlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 sms attım ben bozma morali diye, oluyo böyle onun arada, çok takıyo, yapar onlar merak etmeyin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 yhaaaaaaa :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Albüm nete düştü.İlk izlenimim,albümün cidden süper olduğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 nasıl ya nerden indirebilirim ö.m den ulaşın lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 gief. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 ingilizce sözlükte yok o kelime. ne dedin bi bok anlamadım. bozuk ingilizce konuşma özentiliğinden hoşlanmıyorum son zamanlarda hortlayan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 give dedim. give. link ver anlamında. sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar