Nexus Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 ruhu alıp başka diyarlara götürüyolar yine =) tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Mükemmel (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 violet hill beni benden aldı. ayrıca klibi de çok güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 bilboard derginin reklamında devrimci ruh coldplay diyolar.nedir o hikaye okuyan bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 http://www.paticik.com:8000/listen.pls full Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 timbaland ile birlikte çalışmış diye duydum bu albüm için şaşırdım biraz coldplay gibi gruplarlada çalıştıgını bilmiyodum. klip çektikleri parçayı dinledim pek bi timbaland etkisi görmedim allahtan ehah=p r.e.m de yeni aldüm çıkarmış bu arada onada topic açın lem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Dinle dinle bıkmadım. Sağlam albüm olmuş hakkaten. Mutlaka dinleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 çokzel ben de begendim :^) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 baya iyi olmuş deli sardı bu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Fistan said: Mükemmel (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 yalnızca viva la vida yı beendim albümden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 sanırım en yavaş coldplay albümü, biraz farklı bir tarzı var daha violet hill dışındakileri hazmederek dinlemedim, ama iyi gibi. bu arada bir baktım bir sürü yeni albüm çıkmış, r.e.m'dir, alanis morisette'dir, the offspring'dir, disturbed, opeth falan bir sürü yeni albüm var güzel insanlardan hepsini hazmedicem tez elden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 offspring in yeni albümü güzel, weezer ın yeni albümü süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 weezer'ın yeni albümünü beğenmedim, ilk defa beğenenini duydum... coldplay'in albümü baya doyurucu ama =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 3-4 gündür dinliyorum. süper olmuş gerçekten.. cementeries of london viva la vida bayağı hoşuma gitti... 3 doows down da albüm çıkarmış.. güzel olmuş onlarınki de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 dinleye dinleye bitiremedim ya. mükemmel demek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar