küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 vexilloid said: fem grubu dersanesidir gitmiş bulundum..ama kesinlikle şakirt değilim siz ne diyosunuz mübarek adamlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 boğaziçinde bi dolu şakirt yok mu ya bana bilakis oraya yerleşmeye çalışıyolarmış gibi geliyodu hep seni yetersiz şakirt görmüştür ondandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vexilloid Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 küheylan said: vexilloid said: fem grubu dersanesidir gitmiş bulundum..ama kesinlikle şakirt değilim siz ne diyosunuz mübarek adamlar... abi şakadan anlamıyomusun :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 küheylan biraz gerizekalıdır yoksa şakan çok güzel bence xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vexilloid Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 valla bilemiyorum... adam bi saat boyunca benimle gelen bi arkadaşımla beraber ikimizi boğaziçinden bilkente kaydırmaya çalıştı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 kaçıncı oldun kanka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 bilkent tutmuştur adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 vexilloid bence sen SDÜ'ye git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vexilloid Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 ilk 500 e girdim(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 teorik olarak hala liselisin di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 şifrelidir kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 vexil foto koysana merak ettim boydan koy böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 http://www.gazetegercek.com/resim/09/07/gaziantep-fem-dershaneleri-ossde-5-il-birincisi-cikardi-3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vexilloid Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Archangel_ said: teorik olarak hala liselisin di mi hipotezi nası kurduğuna bağlı... -üniversiteli değilim...o zaman liseliyim -lise diplomasını aldım...o zaman liseli değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 adam şakirt değilim, fem dershanesine gittim diyor, sonra bana şakadan anlamıyor musun diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 http://www.haberler.com/haber-resimleri/419/sanliurfa-dan-oss-sampiyonu-doguya-yapilan_b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vexilloid Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 küheylan said: şifrelidir kesin. sınavdan sonra baktım şifreyle mat 3 yanlış çıkıyodu... ben fulllemiştim.. ahah mübarek adam...sen gel bu akşam sen gel..:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 http://forum.paticik.com/read.php?20,5761454 lan tüm şakolar da beni çağırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vexilloid Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 bu tarz bi tip olsam emin olun tercihim boğaziçi olmazdı...foto koymuyorum ama yakışıklı bi tipimdir ve hayatımın son 1200 gününün 1000inde gayet güzel sevgililerim oldu doğrusu... son 1 sene günde 2-3 saat çalışıp derece yaptım şu kafanızdaki zayıf,sivilceli,gözlüklü,inek imajını silmek, kendimi kanıtlamak gibi bi amacım yok... şakirt olsam aile-çevre-dersane baskısıyla fatih üni. falan yazıp aylık 750TL bursumu+çeşitli cemaat kurumlarıyla birlikte toplam 1500TL ye yakın parayı cebe indirirdim,fatih üni. çıkışında da türkiyedeki onlarca feto kuruluştan birinde garanti bi işle ve yüksek maaşla işe girer bi 15-20 sene sonra akp milletvekili olabilirdim ki bu gerçekten ciddi bi ihtimaldi... ama bu gün yaptığım tercihle hepsini elimin tersiyle ittim ve fem kurumularını 1 seneliğine hayatıma soktuğum gibi çıkardım. keşke olsaydım fakat malesef şakirt değilim. olamıyorum :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 coolstorybilader.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 vexilloid said: şakirt olsam aile-çevre-dersane baskısıyla fatih üni. falan yazıp aylık 750TL bursumu+çeşitli cemaat kurumlarıyla birlikte toplam 1500TL ye yakın parayı cebe indirirdim,fatih üni. çıkışında da türkiyedeki onlarca feto kuruluştan birinde garanti bi işle ve yüksek maaşla işe girer bi 15-20 sene sonra akp milletvekili olabilirdim ki bu gerçekten ciddi bi ihtimaldi... ama bu gün yaptığım tercihle hepsini elimin tersiyle ittim ve fem kurumularını 1 seneliğine hayatıma soktuğum gibi çıkardım. keşke olsaydım fakat malesef şakirt değilim. olamıyorum :)o hmms. gayet cazip bir teklif lan bu ahah yanlış yoldasın bence o zaman asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vexilloid Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 yok be abi ilkeler...prensipler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 şimdiki aklım olsa direk körfez veya fem dersanesine giderdim ama o yaşta kafa öyle çalışmıyor işte. gerçi çalışıyodu da görememişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 bizim yeğenin sıralamaları yaklaşık aşağıdaki gibi. mf3- 6300 mf4- 8600 şimdi kadına uygun bir bölüm gerekli, makine fln istemiyor fazla. Tıp, az biraz dişçilik, (boğaziçi) kimya müh., bir de kendi kafasınca itü işletme mühendisliği (işletme, mühendislik? hö?) fln düşünüyor. biz de çok uzak kaldık, var mıdır bunlara ekleyebileceğiniz bölümler? ya da yukarıda saydıklarımla ilgili bilgi verebileceğiniz var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 işletme müh. iyidir, güzel dişçilik de tutar o puanla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar