Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tercih Yapacaklara Öneriler

oper

Öne çıkan mesajlar

bu tarz bi tip olsam emin olun tercihim boğaziçi olmazdı...foto koymuyorum ama yakışıklı bi tipimdir ve hayatımın son 1200 gününün 1000inde gayet güzel sevgililerim oldu doğrusu...
son 1 sene günde 2-3 saat çalışıp derece yaptım

şu kafanızdaki zayıf,sivilceli,gözlüklü,inek imajını silmek, kendimi kanıtlamak gibi bi amacım yok...

şakirt olsam aile-çevre-dersane baskısıyla fatih üni. falan yazıp aylık 750TL bursumu+çeşitli cemaat kurumlarıyla birlikte toplam 1500TL ye yakın parayı cebe indirirdim,fatih üni. çıkışında da türkiyedeki onlarca feto kuruluştan birinde garanti bi işle ve yüksek maaşla işe girer bi 15-20 sene sonra akp milletvekili olabilirdim ki bu gerçekten ciddi bi ihtimaldi...

ama bu gün yaptığım tercihle hepsini elimin tersiyle ittim ve fem kurumularını 1 seneliğine hayatıma soktuğum gibi çıkardım.

keşke olsaydım fakat malesef şakirt değilim. olamıyorum :)o
Sosyal ağlarda paylaş

vexilloid said:
şakirt olsam aile-çevre-dersane baskısıyla fatih üni. falan yazıp aylık 750TL bursumu+çeşitli cemaat kurumlarıyla birlikte toplam 1500TL ye yakın parayı cebe indirirdim,fatih üni. çıkışında da türkiyedeki onlarca feto kuruluştan birinde garanti bi işle ve yüksek maaşla işe girer bi 15-20 sene sonra akp milletvekili olabilirdim ki bu gerçekten ciddi bi ihtimaldi...

ama bu gün yaptığım tercihle hepsini elimin tersiyle ittim ve fem kurumularını 1 seneliğine hayatıma soktuğum gibi çıkardım.

keşke olsaydım fakat malesef şakirt değilim. olamıyorum :)o

hmms. gayet cazip bir teklif lan bu ahah yanlış yoldasın bence o zaman asdasd
Sosyal ağlarda paylaş

bizim yeğenin sıralamaları yaklaşık aşağıdaki gibi.

mf3- 6300
mf4- 8600

şimdi kadına uygun bir bölüm gerekli, makine fln istemiyor fazla. Tıp, az biraz dişçilik, (boğaziçi) kimya müh., bir de kendi kafasınca itü işletme mühendisliği (işletme, mühendislik? hö?) fln düşünüyor.

biz de çok uzak kaldık, var mıdır bunlara ekleyebileceğiniz bölümler? ya da yukarıda saydıklarımla ilgili bilgi verebileceğiniz var mıdır?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...