Fin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 bu arada en kolay değil endüstri. bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 abi istanbulda bi sürü sağlam üni.ye gittim. öle ya da böle derslerine de girdim. gerçek üni hayatına en yakınının boğaziçinde olduğunu düşünüyorum. eğitimi iyi, zaten o konuda bişi demeye gerek yok ama ileri lise değil işte üni ortamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vexilloid Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 o değil de koç'a gezmeye gittiğimde kapıda peugeot rcz gördüm yanında 20 yaşlarında bi eleman sözde iniyo ama inmiyo ya.. havalı havalı poz veriyo..ağır çekimde.. netekim bana ters bu işler itici geliyo... baba parasıyla spor arabaya binip hava atmak falan. ve koç'ta o tiplerle sıkça muhatap olmak istemiyorum. iki tanecik tanıdığım var koç'ta abartıyosun ama o tipler de yok değil hani bi miktar var hazırlıklı ol diyolar :) çok mu önyargılıyım 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 istanbul disi dusunmuyorum demissin ama bilkent aklinin bir kenarinda bulunsun. hic pisman olmazsin. elektrik-elektronik muh bayagi bayagi saglam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vexilloid Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 belki de zengin babamız yok ondan çamur atıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 bilkent (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 O tipler bogazicinde de olur. Koc'ta daha cok olur tabii ama muhattap olmak zorunda degilsin. Endustri okucaksin, zengin cevre gerekli sana. Koc'ta yaparsin onu, bogazicinde biraz daha zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 nomsaR said: bilkent (td) niye :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vexilloid Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Vendy said: istanbul disi dusunmuyorum demissin ama bilkent aklinin bir kenarinda bulunsun. hic pisman olmazsin. elektrik-elektronik muh bayagi bayagi saglam. çok yakın bi tanıdığımdan aldığım tavsiye şöyle(bu insan odtü elektronik mezunu ve 10.000$ a yakın maaşı var); endüstri de okusan makine de elektronik de(eğer silicon valley e gitmiceksen falan)... 10 sene sonra tahminen yapcağın iş üst düzey yöneticilik... veya pazarlama (pazarlama derken yanlış anlaşılmasın şirketlerin alım-satım departmanlarına pazarlama diyo)..ve bu da endüstricinin işi..hiç gereğinden ağır bi müfredatı olan elektroniğe bulaşma bence diyo... bilkent endüstri aklımdaydı sene başında ama boğaziçini kazanamam diyodum o zamanlar şu an boğaziçi ağır basıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Bilkent EE'nin puani Bogazici endustriden daha mi dusuk su an? Ohahah sacmalik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vexilloid Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Deacon said: Bilkent EE'nin puani Bogazici endustriden daha mi dusuk su an? Ohahah sacmalik. bilkent EE ilk 2000 den alıyo boğaziçi endüstri ilk 800 den... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Sinav sayisi arttikca insanlar daha da yanlis tercih yapmaya basliyor belli ki. Bizim zamanimizda 50 kontenjanli Bilkent EE en son 250.'yi falan alirdi. Neyse, koc endustri'ye git diyip ayriliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Boğaziçi vs Koç. 10000$ maaşlı yakın tanıdık. Feci troll kokusu. Ama yine de yazayım, dediğin doğru, arge departmanlarında çalışmadıktan sonra, türkiye'de mühendislik olarak yapacağın şey genel olarak kağıt imzalamak olucak, gördüğün dersleri kitapları hepsini unutucaksın, ve aynen belli bir süre yükselip birim şefi,yönetici,müdür ne haltımsa bunlardan olucaksın. Makine ve endüstri arasında da öyle bir fark yok, bir master'a bakıyor tamamiyle. Satın alma, pazarlama, planlama bu bölümlerde sayıca çok endüstri mühendisi beklerken, endüstriden fazla makine mühendisi vardı. ( Staj tecrübemle doğru orantılıdır ) Ha birde yazamadan edemeceğim, Boğaziçi'yle Koç,Bilgi,Sabancı falan karşılaştırmışsınız ( Sabancı neysede Bilgi ne lan ) hadi bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Sen koc, sabanci, bilkent gibi okullarin kadrosuna baktin mi hic nerelerden geliyorlar? Gayet de legit bir karsilastirma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Deathblade said: Ha birde yazamadan edemeceğim, Boğaziçi'yle Koç,Bilgi,Sabancı falan karşılaştırmışsınız ( Sabancı neysede Bilgi ne lan ) hadi bye dinazor kafası tam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 para kazanmak isteyen adam muhendislikler arasinda bilgisayari secer. inanilmaz bi patlama var markette, bu devirde gidip elektronik, mekanik falan okumayin, CS ile bunlar arasindaysaniz diek CS. Endustri muhendisi direk eztra egitimli marketingci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Bilgi aşırı kötü bir okul ama, sabancı-koç'ta özeller arasında her konuda gidilmeyi hak eden okullardan, hatta benim kendi görüşüm olarak sadece bu ikisi verilen parayı hak ediyor. Onun dışında Bilkent'ın kadrosu vs. bilgim yok orayla ilgili pek, Devlet okullarında da işte üst sıralarda olanlar, ne bilim ITU, İstanbul, Boğaziçi, ODTU falan filan gerisi yalan abicim, yalan mı? değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 gençler ege üniversitesi kimya mühendisliğini seçmeyin benden sölemesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Olm Isparta'ya gelin lan, çok çılgın ortam var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 gençler bölüm seçmeyin okul seçin, bilkent, odtü, boğaziçi, sabancı, koç. üniversiteye iş bulma amaçlı bakmayın. üniversite size vizyon verir, insanlık verir. buralarda isterseniz peyzaj mimarisi okuyun, para kazanmanın da mutluluğun da nasıl yakalanacağını keşfedersiniz. akıllı olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Penthesilea said: para kazanmak isteyen adam muhendislikler arasinda bilgisayari secer. inanilmaz bi patlama var markette, bu devirde gidip elektronik, mekanik falan okumayin, CS ile bunlar arasindaysaniz diek CS. Endustri muhendisi direk eztra egitimli marketingci. eheh aynen ne varsa yazilimda var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 ginaly2 said: gençler bölüm seçmeyin okul seçin, bilkent, odtü, boğaziçi, sabancı, koç. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 yeterli parası ve puanı olmayan ki bu listedekiler her ikisinden de çok istiyor bir dünya aday var bu durumda çoğunlukla hem bölüme hem okula hem de şehire ve daha bir sürü şeye hala dikkat etmek gerekiyor genele vurduk mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 aradığınız herşey SDÜ de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vexilloid Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 dersaneye gittim bu gün tercih için... fem grubu dersanesidir gitmiş bulundum..ama kesinlikle şakirt değilim rehberlikçi boğaziçinden vazgeçirmek için bi saat dil döktü..ilk sene kilyos kampüsünde okunuyo hazırlık için.otel gibi bi yer merkeze bi saat.. kız yurduyla erkek yurdu dip dibeymiş otel gibi zaten, kuytu bi köşesinde istanbulun zaten.. orda ateşle barutu yan yana koyuyolar..kız-erkek...töbe töbeeeee... şeklinde çemkirerek beni boğaziçinden vazgeçirmeye çalıştı.. siz ne diyosunuz mübarek adamlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar