Yenerk85 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 sellinn said: şimdi ben öss ye grdim çıktım ,bekledğim bi başarıyı elde edemedim 300 ile 310 arası bi puan gelicek,bi sene daa gdemicem dershnye,istnbuldan weya frklı şehrlerdn hangi ünverste we bölümleri önerrsnz??mesela fizik mi jeofizik mühendisliği mi?? fizik, kimya, mathematik gibi mühendislikler bence akademik kariyer dışında boşuna efor gibi geliyor, bölüm okuyanla aynı iş alanlarına sahip bi yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 tek önerim,ailenizden uzak bir şehirde okuyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 kıbrıs ı seçeneklerinizin dışında tutun, mutlu ve huzurlu olursunuz, ciddiyim. Ayrıca bazı okulların çevresi hayvanat bahçesi gibi olduğu için hayvanlarda kene var bolca. gözümle gördüm. tecrübeyle sabittir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Bir de sakın dershanenizin rehber hocalarına güvenmeyin yardımcı olurlar diye. Mesela gittim rehber kişisine ben (kendileri çağırdılar aslında). Adam direkt ,315-310 puan arası 5 bölüm. 310-305 arası 12 bölüm. 305'ten aşağı 5 bölüm, yeni açılanlardan 2 bölüm yaz gel, dedi. Afallamış olarak boş bi sınıfa girdim ben bir baktım bizim sınıfın hepsi oturmuş sıralara, ellerinde kitapçıklar tercih yapıyorlar?! Dumur bi şekilde eve döndüm hiçbir şey yapmadan. Oturdum, aldım elime kitapçığı paşa paşa tercih yaptım kendi kendime XD Yani ad yapmış da bi dersane vallahi yazık, bu kadar mı sallanmaz insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 koç %50'yi mi yoksa bilkent %50'yi mi öne yazsam karar veremiyorum. bi taraftan koç'un istanbulda olması, diğer tarafta ise bilkent :p bilgisayar mühendisliği okucağımı belirteyim bi karşılaştırırsanız sevinirim. ayrıca bilkent %50 en son kaçıncıyla kapatır bi tahmininiz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 tahminen burssuzdan 3 birim yukarıda bursludan 1 birim aşağıda olacaktır. en son 1000. burslu 30000. burssuz için almışssa mesela 8k larda falan olur bence %50 lisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 koç bil. mühendisliğinde bi sürü kız var ona göre fsdfdsf =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krizantem Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 bence %50 olmasına rağmen paralı olduğu için burslu sıralamasından daha cok birim aşağıda olur. şahsen ben de bilkent genetik %50 beklediğim için biraz kendimi umutlandırmaya çalışıyorum :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 CthuLhu said: tek önerim,ailenizden uzak bir şehirde okuyun. Bölüm mölüm boşverin , threadin ana fikri burda. Lütfen göz önünde bulundurun , pişman olmazsınız =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Sıralamanız düşükse hiç tercih yapmayın.Bir sene sonra tekrar deneyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 bunu söylemek için geç kaldın biraz. tercihler dün sondu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 2. tercihleri kastetmiştim.E tabi belirtmediğim için böyle anlaşılmasıda normal=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 neden ki?tercihinizi yapn,şansınızı deneyin..olur olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Ek kontejan için tercihler ne zaman yapılıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 kendi sorumu kendim cevaplayayım bugün ek kontejan için tercihlerin son günü. Buna topicte açimde görmeyen duymayan kalmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 tm den hangi bölümlere gidiliyor o bölümler kaç puan istiyor hangi ünilerde var o bölüm vs bunları ayrıntılı olarak nerden bulabilirim? bi kitapcık vardı ama bulamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 mumkunse capsla yazmak istiorm.tercih yapacak arkadaslar tutup da yıdız tekni yazacaklar lafım sizee...guzide okuluuz acayip bir hızla davutpasa kampsune tasınıyor. ve bunun için ogrencilere haber verilmior.bu sene bası insaat fakultesii(ki koca fakulte hani yıldzın canı cigeri gibi) hop dye tasındı.yeni kayıtları bırakın hocalar bile sasırdı... kampusteki insaatlar sururyor elektrik elektronik fakultesi binası tamamlanmak uzere cunku cılgın gibi calısıyorlar...ıyıce arastırın yani terch surecinde. sonra aa hani besiktas aaa hani deniz diye aglamayın...ama davutta cılgın oluyor cok da korkmayın.) ırın bacınızdan uyarların sonuna geldik.bir baska uyarı da olmaz insallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Ona ek yapayım, sanırım sadece iktisadi ve idari bilimler kalıyor beşiktaşta. Mühendislikler falan hep taşınıyor davutpaşaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 hıhım unuttum bak onu evt.iktisadi idari bilimler,sanat tasarım ve mimarlık fakulteleri davutpaşa yeni yerleşke planında gorunmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 yıldızla ilgili öneriler gelmiş, bikaç şey de ben çiziktiriyim.. kadıköyde oturuyosanız veya oturacaksanız eğer yazmayın bu okulu. 1.sınıfta haftanın yarısı davutpaşadasınız. kadıköyden davutpaşaya gelmek de ölüm. sabah 9daki derse yetişmek için 2-2.5 saat önce uyanmanız gerekiyor. çoğu zaman uyanamıyorsunuz. hatta uyansanız bile yatağa yapışmış gibi hissediyorsunuz, okulunuz yalan oluyor. okula gitmedikçe devamsızlığınız artıyor ki sağolsun fizikçimiz yoklamada 1 kişi fazla çıktı diye baştan yoklama alan bir kişi, arkadaşım imza atar ki benim yerime ehe, demeyin hiç. dolayısıyla da gelecek sene de davutpaşa çilesini çekmemeliyim, okula gitmeliyim, evet! düşüncesiyle mecburen okula gidiyorsunuz. hele bir de hazırlığı da atlayamazsanız 2 sene davutpaşa, düşüncesi bile korkunç (: ama beşiktaşta ders olduğu gün okul keyifli oluyor, bir an önce uyanmak istiyorsunuz. böyle bir şey yıldız. bi düşündüm de; yazın yine de, sevdim ben :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vexilloid Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Sayısalda istediğim okul istediğim bölüm tutuyo B) Boğaziçi endüstri veya elektrik elektronik düşünüyorum.yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum... özellikle endüstri ve elektronik mühendisliğinde okuyan arkadaşlardan öneriler lütfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 boğaziçi mi? peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 diş hekimiyim, mühendislikle hiç alakam/bilgim yok, idealim o bölümler olsaydı ve puanım yetseydi koç/sabancı/bilkentten birine giderdim.hatta direk bilkente giderdim, istanbul ne be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vexilloid Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Archangel_ said: diş hekimiyim, mühendislikle hiç alakam/bilgim yok, idealim o bölümler olsaydı ve puanım yetseydi koç/sabancı/bilkentten birine giderdim.hatta direk bilkente giderdim, istanbul ne be istanbuldan başka bi yer yazmayı düşünmüyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 o puanla tobbetüye gel. 1.5 milyar burs veriyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar