mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 ama o healer bi zavallı tamam mı? (tura heal speccledim ben de guild istedig dogrultusunda 2k+ heal up oldu selam ederim sana (ama ZA timedda ve karada tankım hala :) )) //krypt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 healer olarak grup bulamayan biriyim, bana gear kasmaktan bahsetme sdfs dwarf rogue açtım, wotlk gelene kadar 70 olur umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 draneia ac hepsinin heali var :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 eah yok alliancelara dayanamadım inanılmaz seviyede abukluklar sergilediler. horde'a döneyim, iyi bir bg olarak nereyi gösterebilirsiniz ? forumlardan baktım da, miseryde bile alliance kaybediyor diye qq layan insanlar varken pek güvenemedim yorumlara. sözde her bg'de horde eziyor da, yersen. başlığı horde için... diye değiştirebilrse bir mod ayrıca sevinirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 miseryde AV dışındaki bglere outnumbered başlıyoruz horde olarak. aklında bulunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 zaten miserydeyim işte, mümkünse lockumu 2 level daha kasıp migrate edeceğim başka bir yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 AV'de de hordeların %30'u bot onu da ilave etmek lazım. O da outnumbered. Ben allyde bot görmedim hiç o miktarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar