Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiyedeki Bozuklukluklar ve nasıl düzeltilir?

Halfmumi

Öne çıkan mesajlar

said:
_Tora_, 14 February 2004 06:05 tarihinde demiş ki:
Cok dogru diosun eger ustumuzdeki insanlar biraz akıllı olsa ve 20 parti yerine 4-5 parti olsa o zmn gercek oylama olacaktır ozmn gercek devlet secimi olacaktır... Soyledigin konularda arastırma yapacagımdan emin olabilirsin ama su an cok uykum war konusmamız cok guzel oldugu için cıkamıyorum arastırma yapıp okusam da bi ok anlıcagımı sanmıyorum bu uykulu kafayla:D

Sonra konuşuruz o zaman :) ICQ al istersen 106948905
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HellHound, 14 February 2004 06:05 tarihinde demiş ki:
said:
_Tora_, 14 February 2004 05:04 tarihinde demiş ki:
+99999999
-99999999

= 0

lan bildim di mi? HOBAAAAAAAAAAAAA

Pardon ama hiçbirsey anlamadım 'uyu' 'uyu' die bagıran gozlerime wer:D
Daha acarmısın...[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Saol mino ekledim... Konusalım bu konu hakkında ama burdan da konusalımki baskalarının goruslerini de gormek isterim ne de olsa bu millet hepimizin :)[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sensible, 14 February 2004 06:55 tarihinde demiş ki:
Acun ile ilgili kısım hariç hepsine katılıyorum. Valla ben izliyorum Acun'u birşey yok bence onda. Magazin değil birşey değil, gidemediğimiz yerleri görüyoruz negüzel :)

harbi hem de ülkeyi dünyaya tanıtıyo di mi :)[signature][hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898
Grafiker ( Corel Draw & Photoshop ).
Autocad öğrenmek zorunda kalmış olan kişi.
Fizik okumayı bilinçli olarak seçen bilgisayar manyağı ve ruh sağlığı yerinde olmayan biri.
sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki:
Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim.
Sosyal ağlarda paylaş

dediklerinizi biraz genelleştirelim??

süper güç amerika..
tüm dünyayı sömüren amerika..
herkes onun emri altında
hepsi yanında köpek hepsi yalaka

neden tüm dünya baş kaldırmıyoruz??
hadi örgütleyin bakalım oluo mu..
olsa olurdu şu ana kadar.. ben oturmuş bi sistemin günümüzde bu kadar dinleme haberleşme olayları warken ki sistem bu bahsettiğimiz sistemse.. yok olcaına inanmıyorum.. bana dokunmayan yılan bin yaşasın da demiyorum.. ama önce devlet bana sahip çıkmadan kendine sahip çıksın ben o zamana kadar dayaniym.. ne war bu dediiimde.. ben yanlış bişi göremiyorum açıkçası.. türkiye'de deişmiycek bazı şeyler war vatandaşlarımızın %70-80'inin zihniyetlerinden kaynaklanıo..[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth
MoLLy-Snn
Saykoo-Rw Realm
Oy asiye asiye tütün koydum kesiye...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rahan, 14 February 2004 05:53 tarihinde demiş ki:
anlamıyorum ki, niye birbirimize it gibi davranıyoruz..

öğretmeninden, çöpçüsüne, mühendisinden işçisine birbirimize it gibi davranıyoruz.popstarın yapımcıları sanki bilmiyo o programın tiksinç olduğunu, öğretmen sanki hatasının farkında değil.

Sanki aynı gemide değilmişiz gibi birbirimizi itekliyoruz.

Açıkçası hepimiz yapıyoruz bunu, hiç bakmayın öyle inşaat işçisiyle de aynı gemideyiz, ve onu eğitmediğimiz sürece daha güzel bi yaşamımız olamayacak.

burada yazdıklarının hepsini yazıdada yazacaktım, ama malum uykusuzluğun etkisi ile atlamışım..Tamamiyle yazıda ekli olacak şekilde diyorum.[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

Shimano XTR...Key to burn,let's ride together...
Sosyal ağlarda paylaş

Eğitim bence eğitimli olan halk sokağını da temiz tutar ayaklanır da her bir şeyi yapar tek büyük şehirin istanbul değil 81 ilin 45 i iyi olsa yine kurtulur bu memleket
ama herkesin belli fikirleri var otruduğun yerden ahkam kesmekle olmuyo
iktidardaki partinin başkanı fındıkçılara hemşerini iktidara geldi gözünüzü toprak doyursun dedi
oturdğun yerden söylemekle olmuyo başa gelince işin zorluğu anlaşılıyor
[signature][hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki:
Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan

[Bu mesaj Forseti tarafından 14 February 2004 18:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...