SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 ..neden politikanın merkezi konumunda lan, siyaset meydanı gibi, girmeye korkar oldum allahıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 ülke karambolde, patinin yaş grubu da belli, olacak böyle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 son zamanda iyice çoştu ama, politikayı bi kaçırdım biyerden, 2 gün bakmadım galiba herşey manyak değişmiş lan, farklı gezegene mi gittik nedir, gazete açıyorum sanki marstan haberler ayrıca heryerde bi tuncay özkan, o kim lan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 kanal türkün sahibi baya bi takılırdı bu bizkaçkişiyiz.com un kurucusu flm tam bir akp karşıtı sayılır ama kanalı akp yanlısı birilerine sattı sattırdılar diyor inanmalımıyız düşünüyoruz bizde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Lancelion said: ülke karambolde, patinin yaş grubu da belli, olacak böyle şeyler. kaç ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Türkiye'nin gençleri AKP'yi tartışıyor. Bu akşam Ali Kırca'yla Konu Dışı'nda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 nileppezdel said: Türkiye'nin gençleri AKP'yi tartışıyor. Bu akşam Ali Kırca'yla Konu Dışı'nda... laa o adam gelmesın sıcılı kabarık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Tavşan TV'de çıksın artık o 18+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 ali kurbaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 o değil de, bi kürsü falan ayarlayalım konu dışına, seksi olsun. meclis havası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 çok nadir yazıyorum okuyorum orayı ben valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 ben bi ara takip ederdim, az ve öz siyaset vardı, arada katılırdım falan, güncel muhabbetler dönerdi, ulan bakıyorum ilk mynete, sonra konu dışına, her gün mynetten 1 haber en az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Aktif siyasete akan ne kadar genç varsa basit sarkaç hareketiyle yollamışlar zamanında, eh gençlere de bitek forumlar kalıyo bu durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar